見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
屌,又出洗底post,煩撚到
黑面講成唔開心,真性情
come on haters又誤會佢啲咩呀?成日串隊友又係誤會呀? 呢啲咪就係佢既真性情

根本係AK佢個人修養問題,格衰
姜濤AL壓力唔大過佢?未出solo既Jeremy同埋Stanley都有壓力架,又唔見佢地黑面發脾氣?

佢表現出嚟就係覺得自己應該要紅。
妒忌心好重,太重名利
近排同佢一齊做過野印象好好
言談間都覺得佢係好謙卑好有義氣嘅人

只可以講新人獎個次希望愈大失望愈大
奬呢啲真係虛銜,特別新人獎
有幾多攞完新人獎可以繼續大紅大紫?
希望佢努力做好作品,期待將來大獎!
我睇到呢單新聞嗰陣就未開始鍾意ak,純粹路人身份去睇娛樂新聞。我唯一感覺就係佢講緊事實,講緊自己無買follower,無其他感覺。有時做人退後一步諗野,唔好下下咁敏感去對號入座。你唔需要再追問我對乜乜乜事件有咩感覺,呢啲爭拗沒完沒了。我只係想講有啲人口講好憎ak點點點,但行動上自己做緊嘅野更加過火。
我都唔明
姜濤公司幫佢接job拍m記廣告就一大班人jer住佢
反而ak 反送中期間自發飲喜茶、拎反送中講笑又當真性情?
屌我之前追韓國男團都見過好多呢d 最不和就係圍內班fans 好鍾意搵所謂證據話d團員不和 又攻擊非自己本命既團員 我自己就覺得所有野都係佢地ff加鹽加醋
是但啦我又未去到要係咁屌佢曬時間
但唔好以為啲人係未試過了解佢先反佢
咁佢係台上做得好好睇睇就得
係節目下嘅野唔知就算
希望新飯而家識嘅係改善左嘅佢
幾cute
唔反了 仲有少少中意咗佢
佢放任fans吠其他成員(一陣補相)
先撩者賤 其實預咗啦 係咪

姜濤都識為自己fans同其他人道歉
😊呢?
件事係佢fans搞先
其實佢大可以叫個fans唔好咁 甚至為佢幫其他成員道歉
但佢選擇視而不見 繼續等件事發酵
然後人哋fans真係睇唔過眼反擊就派你喺到叫春?

你為你ak心痛
咁其他唯粉就唔可以為自己偶像心痛?
即係佢自己搞分化就得
其他人搞就直情鏡粉都無資格做

你忍咗好耐?有無諗過人哋fans都忍咗好耐
咁大個人啦 做得偶像就為自己行為負責返
一開始睇造星一都麻麻地ak咁爆咁衝動
但睇返成團之後同隊友互動 又覺得佢幾qq
造星二佢嬲節目組整個Mirror實力排行環節
又話Mirror多一個少一個都唔得 睇得出佢好care隊友 好有義氣
同埋Mirror Go澳門嗰集 比班兄弟淋冰水叫醒都唔嬲又冇唔耐煩 仲好開心咁話要去淋下一個 呢啲反應真係冇得扮 佢係真善良
江生真係實力情商都進步咗好多!加油!
Ak 好靚仔
如果單單係一次無奬攞黑面點會咁多鏡粉反佢
唔move on 唔通日撚日都谷鳩氣咁撚樣咩屌你老母
個撚個都紅咩on9
咪講咗己所不欲勿施於人囉,其他fans登報唱衰就叫心痛護航,ak唔出聲就乜都入哂佢數。要鬧咪鬧搞事者,罪魁禍首係佢,人地賤唔代表你要賤過佢嚟還擊,有思想嘅人都識分對錯,但當自己差埋隻腳落錯嗰邊又有乜謂?咁樣互相攻擊分化好咩?唔使post相喇,睇過幾十萬次。
佢同Edan成日都好尷尬Edan mirror go笑佢要攞返個假體出嚟佢扮發脾氣走人
但我諗係本身fd底先敢係節目咁玩嘅 如果真係唔熟edan都唔會出聲同埋佢兩個都同組慣知大家乜料
反而覺得AL同Ian就真係有d尷
mirror我最鐘意Ak 但有時頂唔順佢啲小動作
好似造星先入為主個表演最後嗰幾吓咁
只要mirror都會支持
覺得AK冇野同幾靚仔
加油
唔關事既 一開頭好有自信
到知道自己 鬥唔過姜 lo ian jer 就認清事實 壓力爆囉 改下都係好事
叱咤開始睇MIRROR都知呢條友閪面態度差分化隊友
隔一陣出首歌得閒自嘲下就諗住可以洗底?
呃到啲妹妹粉呃唔到其他人㗎
聽講係AK自己撩佢先
上面AK haters全面入場
其實睇佢同lokman平時都知老虎仔好靜
成日比位老虎仔講野覺得大哥哥好照顧細佬
但係好似話香港仆晒街個時ak仲去飲喜茶
其實如果有睇下mirror節目/ig
就會發現連登普遍唔太鍾意個幾個都唔係咁差
Stanley Alton AK 都有佢地自己優點同特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞