見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
其他仔fans夠成日抹黑同踩ak啦,username改7個字有埋仔名嗰啲,我見唔少,呢班唔係路人觀眾喇啩?呢啲你唔講?
首先呢首歌唔係自嘲

第二 比個分化例子黎先啦
人講你又講。。

「呃」唔到你呢D食古不化既人jah...
大把同佢合作過既前輩都讚佢性格為人
夠唔夠信服?
我都係睇ak啲片先對其他成員認識多咗
出全黑Po你唔講?
出Story我記得都唔止一次
飲次喜茶比人狙擊成世,痴痴地線
咁我介紹畀你識
佢叫 Anson Kong 江熚生
係 mirror 成員
樓主 posts 咗啲關於佢嘅嘢
你可以去睇下
呢個真,睇翻佢吒咜Po下面
好多娛樂圈/電台既人都支持佢

試問一個「咁差」既人
點會娛樂圈咁黑暗fuza都咁好人緣?
AK開KKBox Live 其他生粉攻擊你唔講?
睇姜濤同Stanley訪問
佢兩個關係應該唔錯
但又畀人話 Stanley 痴姜濤博出鏡
係「𤒹」
原來我上面都打錯咗
啱啊,fans 做錯野要個偶像負責都幾好笑
要佢點負責?屌番個fans?
如果佢話番個fans 咪又係會畀人話fans 都屌唔啱做呢行
自己Private左既Account講 有咩問題
佢係AK Admin 唔係Mirror Admin
唔可以有自己唔鍾意既成員?
12個仔既Admins 鍾意曬12個仔?
佢係以自己名係自己Account講
唔係背住AK/AK FC個名講woh
無追開佢 淨係見過兒登仔提呢樣咪提出囉
咁你地咁好心想幫偶像澄清咪好聲好氣囉屌
我係狙擊佢就唔撚會前面讚佢
就咁打句飲喜茶都唔打咁多野啦
最搞笑係
其他為香港表示表示既Story 點都多過個一千零一個喜茶Story

(唔知有無記錯 不過其實喜茶好似係未開始反送中
痴線,班狙擊手仲好意思喺userid度擺mirror幾隻字?醜唔醜啲呀?呢班先係最大分化撚
我真係唔明ak 衰咩,佢做過嘅野其他人d fans 係有權唔原諒
但唔洗成日jer 住唔放
Alton 點衰格法先?
明明嗰時係啱啱開始未細分黃藍商店
其實可以Pin呢個
見勁多人剩係追擊呢個點
同意,客觀黎講
基本上每個星既粉硬有D害群之馬
係度借「Mirror 粉絲」個名屌翻Mirror既人
真心 唔理屌邊個
外界睇Mirror會以為好多不和
印象會好差
你記錯
好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞