見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
各位求嘅懶人包 睇下再判斷

[VIUTV全民造星] 12人男子組合MIRROR討論區(46)
https://lih.kg/rwpisuX
#228 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
咁你唔係fans講咁多野又齊哂post把鬼咩
仲有Stanley同Frankie
補充資料 關於星2串隊友表演

[VIUTV全民造星] 12人男子組合MIRROR討論區(46)
https://lih.kg/rwpitxX
#273 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
本身都冇咩團飯可言 嗰陣真係連對佢嘅好感都冇埋
星二嗰陣代tank走之後仲加多句忽然想起真係搞唔掂
其實點解一句忽然想起就話佢暗串?
Edan唔係一早講咗係參考咩?咁講完之後ak忽然想起原作又有咩問題?又唔係佢踢爆人,成件事會唔會係你地太敏感?唔係盲撐而係諗唔到暗串嘅位喺邊。
抄襲單野好小氣男人老狗 有咩唔可以面對面講?要up晒上story 博咩?
隨便你啦,大好人同一個望落似欺凌者嘅人做好朋友就令你咁失望,咁你人生都好多野失望
上次聽佢開kkbox live播歌 多野講到呢
我做聽眾都想叫佢靜啲唔好嘈
連播歌都把口冇停過到 一人唱哂mirror 成首歌
連日文歌都跟住唱唔停 笑死我
既然一早講左係參考咁點解仲要忽然想起仲要加個😊
係好煩但係又好好笑 有個咁嘅煩膠朋友應該幾開心
咁佢真係忽然想起咪寫出嚟囉,完全符合佢唔過濾諗到乜就講乜嘅衝動性格啦至於個emoji係個人解讀問題啦,你話佢出個story嗰陣無諗過會令人誤會我好同意,但暗串我真係唔覺
細仔多job唔得閒
有無cap圖重溫
佢都係想聽差嗰一面嚟肯定佢對ak欺凌者嘅印象啫,好嗰啲佢聽唔入耳架喇,比哂例子有埋片都直接無視
我呢個po由頭到尾都冇話過佢暗串造星po就成年前唔係好記得
不過唔係加個衝動性格喺人設度就可以合理化所有嘢的希望佢以後可以小心啲
老實講佢係好唔識做門面野嘅
不嬲口直心快但唔覺得佢城府好深佢係蠢在真係有嗰句講果句唔識掩飾
上次黑面係唔開心冇得拎獎
唔係怪邊個

睇造星2
佢唔滿意節目組搞個mirror排名
都有黑面同講埋出面
最後仲讓埋個位俾個兄弟
真心睇得出佢係好有義氣同睇唔過眼就會講既人黎
我估佢應該好細個
啲理由講完自己都會笑
你都痴撚線,唔係fans唔可以講野架,唔想其他人睇到留言咪返入去鏡po囉
你都識講觀感唔同
而家就係好多人覺呀麻
唔理有心無意定衝動
咁樣po出黎present出黎就要承受返啲人對佢印象嘅轉變架啦
唔畀人對佢印象唔好?
之前鏡po話佢暗串嘛,講到佢天地不容咁,我當時只係鍾意姜濤啱啱開始接觸mirror想了解多啲,睇完之後覺得黑人問號心諗暗串位在哪
感謝!
之前喺其他post見到話佢勁錫佢呀妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞