見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
頂盡叫正常樣
仲要咁矮 唔好發明星夢啦
事實上人哋而家係星,人哋係Mirror嘅一份子,人哋有自己嘅fans,已經係事實嘅嘢你嗌人唔好發夢?
https://youtu.be/U27BOuy_LWs
8:28 開始睇到AK讓壽司俾大家食 最後真係一人一舊海膽
口就互相攻擊 查實就好錫大家
如果連AK fans鬧人都要道歉
193 fans打人搞到上埋蘋果
點解又唔洗出嚟道歉
搞清楚,我冇要求AK 193要道歉

樓上話姜濤 AL無為fans道歉
我post返新聞講佢哋有咋
AK嘅HITACHI廣告
型到
mirror入面我係第一個鐘意anson kong
樓主自己唔清唔楚學人開post你由佢啦
睇到都尷尬
Ak自己係訪問講埋點解果下有咁既反應
樓主都仲繼續「我認為」,亂幫人解話

由佢之前成日特登出story 搞隊友
Edan 係造星2跳完忍者舞
佢post返完跳果個mv話「呢個先係果隻忍者舞」
其他人出MV, 同日Ian都出,佢完全唔會幫其他人出story,
只會repost下Ian d post
你可以話佢同Ian fd d所以咁
但其他兄弟唔係人? 特別係阿Jer出歌佢都無撐過,咁多次都係咁
同埋佢個admin FokWing出言攻擊AL唔係佢果皮
加埋多次admin&fds 自肥事件
已經睇到佢同埋班admin有幾差
我都係本命嚟
希望愈嚟愈多人中意佢
加油啊ak!
覺得佢無乜野
黑面都對自己失望ja
不過痴脷筋就唔好唱歌向其他方向發現把啦
痴脷筋唱, 聽落好怪
啲英文發音聽到人勁尷尬
好心唔好叫佢讀果句英文啦
發音係太刻意唔聽聲好好多
人哋個夢實現咗喇唔需要發了
咁TL Faith 天堂鳥都係星啦
都係嗰句媽咪後仲喺度先同我講嘢
三年後
睇下日常其實好多小動作都表現到佢錫班隊友 朋友之間梗係會有啲互插嘅位 放大咗嚟睇咪覺得好有問題囉 但佢平時玩遊戲扶隊友/讓隊友etc 呢啲好嘢又唔見放大嚟睇 如果佢真係唔重情義就唔會有幾個成員都讚佢呢樣嘢啦
同埋我覺得 十二個人肯定唔會同每個都一樣咁frd 感情上有程度之分 影響互動嘅多與少好正常
193 fans 又做咩
你個名好正呀,我鍾意
早排mirror有個live,玩好多變態game懲罰啲仔,al夾到成面都係夾痛到面容扭曲,ak唔使受罰之餘好似仲要係對家,大可以蹺埋雙手恥笑,但佢偷偷地幫al拎走鼻頭個夾
原本佢首蝸牛都睇好佢,但佢叱咤表現同埋post事後感單野令我 不過佢有好歌都會照聽,幾鍾意佢首金星女孩
識既人會鍾意佢既都係女性
反而男性好多都對佢觀感麻麻
可能呢D就係觀眾緣
利申: 覺得佢好MK, 行出來個氣質輸比eden jer 佢地
如果有睇過佢啲youtube片應該唔會話佢mk
我本身淨係睇kpop 突然間睇返造星就第一眼mark中ak因為覺得佢好靚仔 雖然我明大家點解會話佢mk嘅 但係又未至於一望見佢就要話佢mk仔
之前chillclub頒獎禮迫屋企人陪我睇 佢哋都話ak幾靚仔(有男有女有老人家)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞