見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
加油ak 加油mirror
睇得出佢好多朋友
呢d做朋友真係一流
我由 造星1 睇佢哋到而家
即係黃心美衝出嚟攬住佢嗰集開始識佢
但我自問唔算 mirror 嘅狂熱 fans
但有佢哋嘅新聞都會追下

So far 我覺得好多所謂嘅「誤會」都係啲 fans 自己講自己炒作
又或者啲「是非」都係班粉放大
班仔可能其實係 don’t give a shit on it
我呢啲中佬更加覺得「屌!小小事就覺到好似世界末日咁」
作為本身冇特別偏好邊個Mirror成員嘅我,睇過Mirror GO,睇過造星1 同佢哋其他啲影視綜藝,覺得佢哋其實每一個人都好好,好鐘意睇佢哋,有自己唔同嘅特色,你見到姜B咁紅會覺得心感安慰,你見到Alton 皮皮 Jeremy果啲冇咁紅你又好希望佢哋多啲機會。AK又係,CC終於攞到獎都好鄧佢開心!

真係冇需要去無限放大佢哋某啲位咁去上綱上線,為憎而憎,甚至為自己偶像踩低人哋偶像,其實大家一齊紅唔好咩?大家一齊等多啲人知道其實香港有一班咁俾心機咁有potential嘅人仲好啦,係咁屌人學上面巴打話齋人哋撐警或者殺你全家咩,有需要咁樣追擊人?
真係好好兄弟先會咁

個陣講得Stanley好慘
其實佢個樣好似梁列唯
我都係睇Mirror go 同佢嘅youtube片,覺得佢有義氣,而且9下9下,甚至俾人串,幾好笑,然後開始鍾意佢。

叱吒黑面係源於對自己嘅失望,但冇錯,應該要學習大方得體d;之於話咩分化之類,我估都似係唔經大腦出post啫。話哂都係新人,點都有進步空間嘅。依家同出席頒獎禮嘅表現,同埋一路同其他隊友嘅相處,已經係最好嘅平反同進步證明。

只要唱歌繼續努力,實會有人認同。AK加油!
Eric kwok未開名,講唔擅長跳舞嗰陣,ak已經喊定先,佢仲激動過Ian
我都覺得係 希望快啲有得睇
本身唔識佢 對佢印象只係叱咤俾人圍屌佢西面
佢個look又比較mk 以為係一個好撚串既mk仔
但有次睇到youtube片見佢個人玩遊戲on99又貪玩咁
覺得反差好大好得意
個種反差萌同姜b種天然呆有得揮
支持ak
屌估唔到開完之後咁大迴響
上次又唔見你哋出嚟講說話
Btw生粉一齊推上去推到老闆睇到為止
老闆我哋好鍾意你呀
睇到就應下我啦
我都好感動,上次我個post仲有好多人入嚟踩佢,可能啲人聽完黑之呼吸再慢慢對佢改觀,加油ak,用作品說話
好似係
https://youtu.be/U27BOuy_LWs
我覺得呢啲自己拍嘅片仲多機會見到佢哋性格
生粉呢單嘢係肉酸喎,做得fc嘅admin,身份已經唔係普通fans啦,仲要佢admin同AK係互相follow,咁樣出story鬧edan垃圾,咪即係AK睇到都默許踩隊友?唔怪得人哋edan嘅粉嬲
又係你呀 係隔離post講完edan同米米 依家又入嚟 分化專員
正副隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞