見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
之前有個訪問,叫Mirror成員講同邊個成員最friend
最多人揀既係AK

AK同Ian friend,同Lokman係好兄弟
佢個Youtube channel又成日feature Tiger Alton Frankie呢3個曝光率冇咁高既成員,玩得勁開心

如果佢真係自大態度差,點會人緣咁好

想大家睇返佢個造星10強訪問,佢喊住造當年去韓國做練習生半年突然公司完結計劃,佢好失望,跟住父母做清潔公司日日好辛苦,見到佢做dancer擔心佢養唔到自己之餘又知佢唔開心,好想有成績證明比父母睇叫佢地唔好擔心

佢真係好真性情,希望大家嘗試了解佢

所以?咁同團體不和有咩關係
就係呢個真心話訪問
https://youtu.be/IWbjogQraVo
可能調教你mirror俾jojo 執過佢哋啲關係
同埋咪鬼當新聞/造星時嘅片就係事實個全部
有時覺得係吹大左
花姐話虎仔值得更多機會
但無論如何小虎隊都咁支持佢
話佢人緣差搞分化嗰啲我真係想問
咁點解咁多成員話同AK係最好朋友

不過算啦,冇辦法說服連登呢度嘅人,hater真係改變唔到
「早入坑嘅人先知咩事」「舊鏡粉先明」
老虎仔成日mean佢
好開心見到佢Warrior跳c位
佢跳男團舞好好睇
我覺得花姐揀人有睇埋性格,所以先會有人話唔明點解有啲人入咗有啲無,因為觀眾接觸唔到佢哋性格。
ak成日同花姐鬧交,但我記得花姐講過好鍾意ak性格
我都好鐘意黑之呼吸
但覺得佢有陣太特登搶fo
例如chill club頒獎果日同埋做綜藝
係 真係好撚煩
個陣追造星2 post
班人下下係到追擊Stanley 同 Alton
煩到閪咁

仲要唔係咩有内容嘅攻擊
成日係到屌Stanley多野講 話佢無資格出聲
明明可能係剪接 同埋Stanley 講嘅野都係正常野

一係就係咁拎Alton 造星1喊同兄弟情拎鞭屍
先唔講係咪造星專剪黎做煽情位
都過左成年啦 唔講仲以為Alton 講佢撐警
好撚煩,身邊所有人對佢冇好感,越洗越黑
唱歌走少次音當幫忙,差阿Jer幾條街呀屌
佢勁大聲 黑面個陣指住我
Stanley都幾幽默呀,講野都唔比咁專制
其實睇返2019年
佢同Stanley 係全隊黃得出最面最敢言個位
不過唔睇開佢地唔會知
珍,次次攻擊都無內容
其實連登話人地態度差冇禮貌
本身呢個都係一個笑話
睇耐咗佢utube都幾搞笑 依家都幾鐘意佢 而且又會自抽黑面
聽完黑之呼吸對佢完全改觀 最近睇埋考有feel仲幾鍾意佢添
我都有睇個訪問 覺得好慘! !但同時又覺得好cute 希望黑之呼吸會有獎 個style幾啱佢! !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞