[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
呢個叫bug咩
正常開game連h.s一關左mon都會照上電
尋晚卡左係35%冇多冇少
起身冇發現出左去拜山
有冇1ii 既巴打用緊呢隻mon貼?
(偷返上個post圖)

想知佢機頂自拍鏡同sensor有冇開窿
如果可以影埋出黎更好啦
有開窿,但左右有黑邊,會食左小小邊位,但幾好用,第一水買12gb就係送呢張

thx
諗緊揀佢定係devilcase
21:9 嘅 XZ?
dc冇開窿
幾時先出返smart watch
WF-1000XM4通過FCC認證!
有咩黑科技
https://youtu.be/AZwZOl3S6mw

S888比S865熱些少 但效能大多數冇影響到
打大作咪會出事囉
平時緊冇問題架
Sony Xperia 1 II 有沒有 一個 app 像 ASUS 的智能管家一樣, 可以使用 自啟動管理 功能? 禁止應用程式在背景反覆自啟耗電

Or 在 Google Play, 有類似的 app 推介??
宜家得返一間
想問下各位巴打我啱啱入左部Xperia 5ii, 發覺有啲apps load勁耐先開到,後尾發現係sd card問題, 我張card係之前部Xperia 10ii用開, 有好多資料喺入面, 一直插落機用都無問題, 就算插落再舊既機開apps都係好順, 唔知點解一轉左落新機就有依個問題, 要卸載先正常番, 我係咪要買過左新card, 定張舊card啲資料搬去電腦度再格式化張舊card先得, thx
電池→自動調節電池用量on
應用程式→電池用量→背景限制
咪同S865差唔多 原神嘅話更加唔使講咩機都柒
所以呢個係問題,連唔到定咩
an11後藍牙耳機斷斷下
Sony官方有承認問題
哦哦,我有時會右邊隻耳係咁,仲諗緊係咪個套弱左d訊號
咁等佢fix算
敝司想請問一下 XPERIA 1 II 普通相機APP同PHOTO PRO用自動MODE影出黎有冇差別, 純粹問下, 因為有時影文件要打直影比較方便, PHOTO PRO打直影太唔方便, 因為PHOTO PRO一定要用實體快門制

謝謝.
影文件呢啲冇分別啦
但Photo Pro個場景識別係醒啲

你換1ii?
純粹問下~
雖然現有XPERIA對我黎講仍然有好多缺點, 但係我對SONY仍然有留戀
簡單講
1升1ii係有唔錯升級感
進步好大但缺點仍然好明顯
軟件bug係不定時炸彈嚟
我覺得要等1iii出來用埋先可以比較到
唔覆你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞