[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
啲大核又冇啦啦lock咗

哦?睇來1iii個spec唔會令人失望
索尼集團正式上線
今日開始,

1. Sony Corp → Sony Group,產品繼續掛SONY牌。

2. 所有電子業務正式交俾Sony Electronics接管,包括Xperia,Sony Mobile應該合併咗去「電子產品及解決方案」部門,Xperia或許不再野仔。

3. 石塚升職做Sony Group副董事長,繼續掌管電子業務。高木一郎做Sony Electronics董事會副主席。
最近一個禮拜打打下機轉出去覆三兩個msg之後開番隻game就要reload...
唔知set錯野定ram 有問題
有冇巴打試過?
支那Z佬放嘅料:
- S888
- 6.5” 4K60Hz並支援降解像度嘅120Hz,可以去到1300nits
- 12+256, 16+512
- 64MP主鏡+12MP超廣角+Cyber​​-Shot折疊式光學鏡(潛望鏡)
- 5000大電,65W快充
- $8999,6月中国上市

Twitter料:
- S888
- 更強嘅ToF
- 3個mic
- 4K60 + FHD120
- 新鏡頭設計
- 可能有16+512
- 4月發佈

小心食用,保持距離

整個指紋點解要$1960

雖然保險應該包左
Bug
佢費事換咁多野
直接成個邊框換
Sony一直以來都係硬件柒
係軟件柒
4月1

但其實錯唔哂嘅
如果上到去扣完保險仲要比多$1960我實屌鳩佢
Notice to Xperia users
In order to reflect the business transfer from Sony Mobile to your local Sony office and to reflect our internal organization change of 1 April 2021, we have updated the Xperia privacy policy. From this date, Sony Corporation will be responsible for processing of collected data as set out in this privacy policy.

Sony Mobile ByeBye
咩保險
第二年保養只係保險
最新消息
4月14日香港/台灣時間15:30
Xperia新機發佈會(堅)

更新記錄 (2021-3-22)

1 II XQ-AT52 / 5 II XQ-AS72
原廠最新版本 58.1.A.5.55 (3月)

58.1.A.3.87 (2月) - 2020/03/12,落後1版
更新內容: Fix AOD bug

10 II XQ-AU52
原廠最新版本 59.1.A.2.28 (2月)

58.1.A.3.87 (2月) - 2020/03/12,同步
更新內容: Android 11

1 J9110 / 5 J9210
原廠最新版本 55.2.A.4.47 (3月)

55.1.A.12.28 (12月) - 2020/12/23,嚴重落後總共3版
更新內容: -

XZ2系 / XZ3 H9493
原廠最新版本 52.1.A.3.137 (11月)

52.1.A.3.92 (9月),落後1版
更新內容: -
睇來今年白色會係主打
邊到買5ii mon貼好
April fool ... 有d 都岩既
- 12GB 應該都有,16就一定無
- 64+12+12 呢個組合都唔岩
48+12+12/12+12+12都有機會。不過罪大好似棄左48+12+12組合 用返12+12+12
新12MP cmos
- 都有傳話會上埋imx800 不過唔多信
16唔係April fool傳
上星期已經傳緊
Sony Store有
或者Triskin
或者三禾/信和
唉拎左機啦,唔洗錢

佢將個mon都換埋,電換埋,防水膠換

冇左Triskin,呢下麻煩,要上淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞