[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
4月都未有,前所未有,仲要係重要Android 系統版本更新,我都唔知點解Sony HK整個更新都咁難
Sony HK未請到IT狗?
香港咁多IT人點解會請唔到
IT都係工姐,唔係狗

可能香港市場真係細,香港Sony都唔係第一次放棄機種更新
唔好放棄
等睇4月14日XPERIA 1仍然未有ANDROID 11更新
1仔有更新未呀
如果 14 號可以出埋 WF-1000XM4 就更好
XM3就嚟打柴
想換了
通過咗認證
希望出埋
諗住等消費卷先買
林鄭:唔打針冇得拎
打完死左唔使買添

1ii粒大核真可愛
跑分個陣都可以瞓著嘅
但2.8Ghz嘅使用率又唔完全係零

支那機諗盡方法同手段贏跑分
Sony機就連跑分都誠誠實實
https://www.xda-developers.com/google-pixel-face-issues-hd-netflix-playback/

諗起1ii啱啱出個陣都有DRM問題
Google Play電影只可以睇到480p

5ii之前Netflix個個問題應該都關DRM事

宜家Pixel都嚟料
The Sony WF-1000XM4 takes another step closer to release with Bluetooth SIG and FCC certifications; new MediaTek SoC with Bluetooth 5.2 onboard rules out aptX or aptX HD support
1ii個垃圾散熱用app fullload唔使幾分鐘就降頻喇
之前先玩過黎
關咩事
an10唔見咁?
睇來Sony好重視今次Xperia announcement
之前都未試過有teaser
好似係, 希望今次唔好手擠牙膏
如果有以下已經好滿足
5X潛望鏡
1"主鏡
1/1.7 ULTRA WIDE鏡 DPAF
12GB RAM 256GB ROM
45W快充, 25W無線充
4500MAH電
5X應該有
新主鏡一定有
12gb ram一定有
電量唔知

個人願望係有120Hz(最好有LTPO,冇就算)同埋光嘅mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞