[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
舊電仲大過X5 ii
2021啦Sony應該克服到組裝問題
你最好拍條片放上來俾我哋睇下係咪真係有問題
怕你嘥時間同銀兩
想問問而家sony機襟唔襟用?
當年用過s同z1,好似都用唔到幾年咁,尤其舊電好似去得好快咁
z1仲要試過3個月就壞底板,而家啲機有冇好咗?Thanks
2年前出嘅1仔都仲有用緊
4年前出嘅XZP都仲有人用緊(不過就來陽盡)
xzp唔打機仲用得㗎
S690,接近765G 、略差750G、好過665唔少,10III我估開價3000左右

難聽D講, 如果唔係用UFS2.1就等變電子垃圾
leak話係UFS
一陣同一個spec 又出多部8 俾佢日本國內
有競爭力

BTW, XPERIA 1 有更新未
BTW, XPERIA 1 有更新未

大隻啲啦
越創新越貢獻多死得越快,正一行先死先
我呢D蟻民用舊機既冇人權, 細字D好~
中國當道嘅世界係咁 有病
XPERIA 1 有ANDROID 11更新未吖
XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖XPERIA 5 有ANDROID 11更新未吖
我覺得襟用,部TX第七年先壞mon, 部Arc S 還健壯
十年前嘅機冇咩參考價值啦
仲舊過Z3、Z3+個啲
S690,接近765G 、略差750G、好過665唔少,10III我估開價3000左右

上年10ii $2599 都算有驚喜
今年希望都唔好開太高價啦

$2999 就叫做合理但未足以day 1 鳩衝

平多兩三舊啦
HTC當年直頭拎部touch diamond 直接挑戰iphone
好鬼勁
HTC touch diamond當年設計係幾靚, 算係HTC數一數二靚既
1iii今年真係爭氣,相比1ii你個客源廣好多

1. 1/XZ系用家,差唔多時間換機
2. LG用家
3. 忍手冇買1 II嘅人

唔該生生性性
7998有5000大電同120Hz已經夠殺食
真係*
當年佢地將個陳年windows mobile 6.1 改到支援電容mon同有gesture,加埋啲widget 真心勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞