[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
部部都咁柒,仲可以用d咩?
有冇人解鎖部機會等1-2秒先著mon
應該會用翻apple,反正佢做咩柒嘢班an廠基本上跟足(cut 3.5, cut 叉電)
M額好柒, 係小氣通鋪面拎過唔知係咪pro機, 又肥又重又界手

其中我鍾意Sony原因就係唔會盲跟風, Keep住自己Style, 四方起角, 額高下巴長呢啲我都Buy。
iphone6天線走位起碼有s6同HelpThisCompany, 加埋iphone6就好似串燒3兄弟咁撚樣。
M額又係咁, 然後就薛家燕 唔知點解, 我對M額係唔反感, 反而好憎薛家燕 ( 雖然用緊 )
你有得試唔駛買新嘢嘅方案咪試咗先,又唔使錢
其實我對無邊框都唔太熱情
容易誤觸 而且無邊係咪真係會靚啲?
其實又唔一定
所羅門你啱一次得唔得?可唔可以真係做到四月尾上市?
當年XA XA2算唔算無邊框
維修個度我講左會收返自己做喇
你屌乜
班撚樣做野咁慢會delay有咩出奇
你屌我不如屌下出更好個班
呢個係願望嚟
想你真係啱一次
咁我哋就有得早啲用部機
唔使用維修來打飛機
都幾年啦個個都識講
講緊整體屏佔比
唔係左右邊框
我講得唔好
我舊年已經講會收返黎做
唔係打飛機好冇
終於幫部XPERIA 1上番玻璃貼,淘X 小小魚雷,全透明全貼合,左右有白邊,現在用UV膠代替白邊液,落完UV膠係左右邊,再照UV燈固化,搞掂,效果同Triskin一樣,要時間觀察會唔會入塵$55算抵,當然我唔建議淘X
想問如果上維修中心換電,大約要幾多日,我上年到而家終於有時間拎去換,上年一拎機部機啲電倒水咁倒
2-3日
https://youtu.be/BSDLJaynx3w

Sony365道歉for傳播fake news,順便屌鳩支那Zack
話說將Android系統放入省電例外 CPU好似冇再點鎖頻
雖然跑分去唔返an10水平但體驗去返
發現TRISKIN真係好似令個MON暗左同濛左, 日後都係搵下有冇其他代替品
裸最好
做咩成日reply me
你係大佬嘛~
聽日開始繼續屌冇更新
SMHK收皮後不如Sony HK試下全球第一區發佈四月更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞