[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
disable facebook service
用埋adb del咗facebook service佢
app可以照留
其實超唔好
665+eMMc 點樣用
前排1ii+wf1000xm3
行紅綠燈會斷到仆街
呢排竟然斷都唔斷
係點解
so, 呢個係known issue?

adb del Facebook service
係咁e google 過,好似要入command
我用SP 800N都斷到PK
唔降頻就得
買得三千蚊以內嘅中低階機鳩知你係咪emmc咩,分分鐘咩叫emmc都唔知啦
Sony一直咁堅持中低階用細機做主打咪得返啲賓賓會買囉,不過近年啲姐姐都轉晒會用Vivo、Oppo啦
com.facebook.katana
com.facebook.system
com.facbook.appmanager
com.facebook.orca

然之後裝返Facebook app就用得返facebook
Sony特色,專坑自己友
用其他牌子就乜事都無
我哋會知架嘛
我知道好多普通用家都會mon呢到
1. Hear. Every Detail.
2. Feel. The Action.
3. Capture. The Memory.

唔好令我失望
呢度個個有錢人乜真係會睇得上眼呢啲下欄機咩?
唔買啫 唔代表會忽略

利申窮撚
我調返轉
一直冇事 呢排狂斷
an10一直冇事
an11後斷斷斷
呢幾日咩都冇做又去返an10咁
可唔可以比番1仔隻姣婆紫我
驚你換 WF-1000XM4,所以乖啲
仲係嗰粒 1/4 吋泛焦 8MP 前鏡?
換硬 有ldac+dsee extreme唔換?
弱化版XZ2C 不過靚仔啲 起碼冇咁厚先
我覺得好大機會, 連機身設計都基本一樣
其實1/3" 有AF前鏡好難整嗎? 8MP其實唔緊要
佢前鏡係好過旗艦機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞