[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔係零成本嘅咁出
問題本身齊齊無
係班友比成5皮買完先話有
更新呀我要更新呀!!
我1仔都未出聲
我幫緊1仔出聲
SONY MOBILE HK真係愈黎愈過份
Sony HK
SMHK收皮
2021年4月9日, XPERIA 1, XPERIA 5仍然未有ANDROID 11更新, 連第一版都沒有, 安全更新仍然係12月1日, ANDROID 11更新冇下放新功能都算, 連個系統都唔更新, 這將嚴重影響舊用家對新機款之購買意欲, 安全更新SKIP都算, 連大版本更新都遲幾個月, 是否香港市場不被重視?
https://youtu.be/U_tGfNe5Hyc

1 iii Spigen開箱...
上一代靚好多
https://youtu.be/zn4KX8crLyI

2021 Xperia 全球新機發表 ︱ 產品介紹台灣搶先報 ︱2021 Xperia新機 中文產品介紹
用咗iphone幾年,總係心思思想回歸sony
劉個明先
有分別咩
標準模式同導演模式,你哋點揀?
香港XPERIA 1仍然未有更新
導+D65
前鏡再係8MP真係唔收貨影到吹氣公仔咁款
勸你都係諗多一、兩代先
我用原創模式
見到 1 II 未出之前嘅流傳都係 8MP,嗰陣已經即刻轉咗會 S20 Ultra,然後就機接機 Note20 Ultra、S21 Ultra 噉換,仲用得開心過以前
我由罪大z>z3>xzp>三叔S9>s20+
慎重考慮會唔會入多部1 iii,但接受唔到8MP前置鏡頭
雙機囉,前置用其他機,主攝用 1 III
今次有120hz嘅話,買得過嘅,用慣就唔想返去60Hz
我都一路走來 X10 mini > arc > TX > Z Ultra > Z5 Premium > XZ Premium > XZ2 Premium > 1,見到 1 II 前鏡仲係 8MP 真係好趕客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞