[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
xz1c個size掉落宜家個設計度,咁應該係5寸,18.5:9嚟
就咁拎16:9改超窄邊框都大把人買
我都好想SONY將XPERIA Z ULTRA改超窄邊框
16:9 6.44"
不過好多人要好渣手, 先至有18:9, 20:9既出現, 我都明白既
果陣Z1 compact隻粉紅同黃色都好靚
當年我有Z3C 綠色
之後好似都冇再出哩隻色
18:9咪即係XZ2C
其實XZ2C整返輕啲同薄啲已經好好多
想問下咁多位師兄
1 ii root 機要點搞,我淨係開到開發者設定
thx🙇🏻‍♂️
仲有✌🏻🖕🏻日
星期三就知新機咩料
可唔可以叫日本仔講日文配英文字幕
佢哋英文好難聽得明
有冇網睇sony 電話香港更新記錄,Samsung 真係最少一個月一次更新
Samsung marketing係做得好好多既
https://xpericheck.com/

Xperia 1 香港行貨同日本SIM FREE 版係一樣慢
有冇官方版,最好有得睇埋android 版本同安全更新日期
日本Sim Free版應該都冇咩人買
Free sim先好多人買呀
水貨?
日本本地人買
SONY機
唔介意舊一兩代0係當地可以去買D 已解鎖台機
有時有全新0既掟出0黎清貨或者講明A RANK 接新全新既中古

1 之前有批解左鎖全新既SOFTBANK台機
我又咁0岩搵到門路入兼直送香港
收到打開機盒真係有張紙仔寫住個解鎖CODE(真係手寫)
第一次開機要你入個CODE,入完就乜SIM都用得
仲有✌🏻日
之前amazon jp 有得直送香港
圍返好似$2900

不過6+64 單sim 有shutter聲
後尾都係賣左
現在1 ii 唔似1,出左接近一年嗰邊都冇乜哩啲全新解鎖機「流出」,有都只係有人放機前拎去解鎖。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞