[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
即係有機會分批上市
重插住張跟機送既32MB MEMORY STICK PRO DUO
冇睇錯係32MB唔係32GB

哩D摺機記得臨尾SMARTONE入左行版920SH
不過當時全世界已經轉緊用SMARTPHONE
「四月發表,五月開賣,若果消息準確的話,其實今次算係幾快手」
人哋 Q1 上晒啦,你 Q2 中尾先嚟上,噉都叫快
你咁計嘅話
iPhone叫咩
邊有得咁計
A14 獨家 U,邊有得比
要比梗係由第一部 S888 出咗嘅時間去比
打橫來講
當然再打橫嚟講,如果只係用過往 Xperia 嘅產品嚟比,就表面睇落係快咗嘅,因為比以往遲咗差唔多兩個月發布
以前日本網絡商3月要出一批新機
大部份機都係1/2月發表3月出
近年日本D台都由得D廠商移到4/5月先出機
美國最慘 全球最遲 全球唯一冇5G
明明Sony係美國咁多業務
偏偏mobile就偏亞歐
係邊度較架?
我係打打下機就突然近乎靜左音
其實美國出 Xperia 機仲有冇指紋同電源掣結合嘅專利問題
應該冇啦
睇1ii就知
和平討論~
出係出得遲左D, 不過已經比上年遲左發佈
XPERIA都係有優點既, 如果唔係SONY MOBILE都唔會上年賺錢啦, 你睇下LG, HTC
非大陸機黎講已經做得算係咁
唔該晒
即刻停左佢
Sony仲有唔死仲有個大原因係真係靚仔
真係咁多部手機入面最正常樣
係……但係粒萬年 8MP 泛焦前鏡真係好趕客呢
其實2年啫
明明XZ/XA時代前鏡係幾得
點解去到1仔就退步
不過SONY現在保養服務真係幾好~
唔知呀,感覺已經用咗好耐,X1M3 都用埋真係冇說話好講,堅持窄邊框全屏幕嘅代價,就係換嚟用家唾棄
講起Sony服務
K11個間都幾趕客
明明個場冇咩人
店員都可以淨係掛住吹水唔做嘢
上次見到有個人買個套都要等幾分鐘先幫佢
慘慘豬
店員仲要用三星機,扮都唔扮

MK個間都會拎部1仔出來做嘢呀
唔知而家攞啲過保機去換電要幾錢呢
Xperia 1 同 XZ2 Premium
上年第一個rumor就係光啲嘅mon同好啲嘅前鏡
好心Sony就直接出佢自己個套微陣鏡啦
都搞咗年幾兩年
服務好
但收費都係貴
本來日版SHARP 靠樣都夠殺OS 萬年冇UPDATE都算
(EVEN搵到張當地廢SIM有辦法係香港UPDATE, 官方其實都係冇乜UPDATE)
自從俾台仔收購之後D機即刻變樣衰....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞