[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
應該係 2520x1080 @ 120Hz + 3840x1644 @ 60Hz
我最concern係21:9下打機如何
因為我見開咗gesture之後玩COD下面會有條黑bar
早幾日見到個地盤啊叔用1 ii
仲要用廢老套
出左咁耐見人用1 ii應該唔過10個
導演模式成部機暗左勁多,本身都唔夠光
導最高亮值高過標
睇game
有啲game冇做好「優化」咪會咁
已經好多
香港人咁多手機選擇
III已經第三代
等到 IV 或者 V 先
同光度冇關係,用標準模式同原創模式光度冇分別
Xperia 10 III 九成真規格:

An11
6” FHD+ OLED HDR
S690
6+128GB
154 x 68 x 8.3mm
169gram
12+8+8MP鏡
4500電
藍牙5.1
max Wifi 5 (ac)
3.5mm + DSEE Ultimate

所以話1 III真係有機會5000大電,就算冇都至少4500以上
10iii 用690就放心了,
希望三千有找
S690
以 Sony 以往中階機嘅定價,應該定喺 $3,500 - $4,000
今代轉芒希望唔使再硬食舊鏡頭
轉咩 mon
唔係一路講舊mon上唔到120
所以轉新mon, 而且亮度高15%咩?
然後舊mon 因為samsung 提供, 要硬食垃圾samsung前鏡做bundle
轉mon可以轉新鏡, 希望係
唔係同一隻 mon 咩
同一隻mon 可以高15%亮度?
利申冇內幕, 我都只係睇rumors
唔知啊,Xperia 1 II 對比 Xperia 1 冇提升咩
1同1ii 真係同一塊Mon, 除左加電模擬90hz之外真係冇進步
噉我唔知了,如果真係換到前鏡,都可以觀望下,最緊要有自動對焦,同埋大過 1/4 吋
factory reset咗一次都係咁
搵日上去屌佢老母
1同1ii都係兩款型號
不過世代一樣
1iii就再新啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞