[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

last chance la
because we gonna sell new phone la
定係送 $120 gife card promotion 完咋
所以重點係靚女?
both la double meaning
沒有重點, 只係普通包膠
1 iii 起碼要有 1080p 120hz先收貨
重點係邊包膠
有用到的google cam 了,不過都係beta!
裝左,用過都唔錯!
https://www.reddit.com/r/SonyXperia/comments/m9wtv6/xperia_gcam_project_update/
用public version換鏡頭會有delay
同埋會lag下lag下
Xperia 5用唔用到
beta嘛,touch to focus 都用唔到。
MGC_8.1.101_A9_PVo_Eng 裝到開到, 相機mode少lag, 影片, 夜景冇問題
要試下其他版本
唔該晒!
有冇人有去過TSO同CWB,兩邊服務比較
Xperia HK真係收得皮
Cwb正不解釋
又唔請人
今日做咗不孝子買咗10ii俾長老

Latest available system update 只係59.0.A 10.5
冇上到Android11

頭post講最update應該係59.1A.2.28,點解我update唔到
要companion修復
原因不明
我記得好似有人講過an11開完game唔識關勿擾?
依家fix左bug未? 上星期webview之亂上左an11
今日先奇怪點解成日冇message
依家出x5ii邊到最抵屌
android11跑分連日本型號都炒埋車
Sony冇得唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞