[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
三叔Note8 我17年尾買,最後一次security patch 係Dec 1, 20喎
係時候開新po賀一賀mark 3登場
唔好推咁快
執唔切重點
而且準時出~
Note8 而家要一季先出一次 patch
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Note8轉左每季更新一次~
keyword 係19 年或之market launched 先至有4年承諾。唉。

希望Sony 有相似承諾啦
係呢到經歷咗2年
我決定唔會將SONY同其他廠比較
做自己比較開心
未有
我同自己用緊嗰部機比,有贏有輸,但係未有嘢真係吸引我去試呢部機
再等啦反正Sony唔會執
無謂強求
如果佢個 4K 120Hz 唔係 Adaptive 嘅話都幾食電
咩環境?!
1iii 幾錢同幾時出?有無綠色??
我新po都未必總結到
改嘅嘢幾多下

未出價錢,初夏出即5-6月,綠色係5iii到
冇LTPO啦 有一早提
4K 120Hz + S888 =
只要一日佢唔係 開窿同M字額,有SD。 旗艦機我都會考慮Sony先
唔好轉吖, 我都就快過黎, 我地係大MON一族~
應該暫時 黑 灰 紫
[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (73) - 1 5 10系三砲齊響、1/5 An11...
https://lih.kg/2488508
再見了 會掛住你
冇命咩~
大 mon 先正,6.5 吋真係差
最少我8成時間睇YOUTUBE, 個MON大小同比例不能令我滿意, 我完全唔介意PUNCH HOLE MON

6.5"比上不足, 比下有餘, 不過都冇廠出6.5"了.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞