[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
應該搞唔掂,依家傳部機同上代差唔多重
以呢個重量,佢唔會放到好多散熱野係入面
你睇下部xperia pro 重幾多先做到個種既散熱效果
2300mah×2?
好奇想問下呢到有幾多人平時真係好大打機需求
雙電快充? OPPO好似用過~
玩下射擊驚,RPG咁,最主要都係睇片影相
用得泡菜機點會過嚟SONY 多數去Samsung Apple啦
咁驚閪S888
玩開原神就可能驚下啦
我用緊三叔想買多部Xperia,okay?
無話唔得 不過呢個情況真係好少
唔少見,An俠買後備都係得幾個brand可以揀
買Sony唔奇
其實唔玩大作
唔怕4k但拍1080 60fps

係咪就唔洗怕s888過熱?
前排睇到呢個報道,話YouTube已經有4K HDR喺Android上面睇到!

‘據 Android Police 報導,Android 版 YouTube 現在終於也跟上了 iOS 版本的腳步,在最近一次的更新中加入了對 4K HDR 影片的支援。也就是說,只要你的手上有一台規格達標的裝置的話(比如說 Sony Xperia 1 II),在更新之後就能欣賞 YouTube 上的高解析度、高動態範圍內容了。各位使用者不妨升級一下,來看看效果到底如何囉。’

https://www.google.com/amp/chinese.engadget.com/amp/youtube-4-k-hdr-android-060046783.html

但係唔知點解我部XZP睇唔到,有冇師兄知道點樣可以做到?
等埋夏天先啦
又係你以為你覺得咁囉
XZP可以睇到Youtube 4K,但是睇唔到Youtube 4K HDR,最高只睇到1080P HDR,應該無因為CPU硬解處理唔夠力去解
所以
真係唔會有compact?
今年內要換機
佢係我換細機嘅唯一希望
5 ii算唔算compact?
搞咁多野, 不如IP12MINI算啦~
21:9仲要5"機點用
日本限定既Ace 都唔係21:9
巴打~
用緊samsung準備轉sony
歡迎
welcome~
唔會得
要搞得掂要好似lenovo加2粒風扇+大型均熱版
一樣會出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞