[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
好滿意
不過個CENTER絕對應付唔到多人, 多人有排等, 因為職員CHECK得比較詳細, 機身有冇花, MON有冇花, MON貼有冇花, 全部都寫哂係維修單上面
我估佢都就係少人先夠膽收返嚟自己做啫

BTW早排去見啲姐姐著晒suite 咁之前好似只係著風䄛,不過點睇都順眼過TSO啲人嘅
我未上過TSO, 去TSO不如唔好整
今日上SONY, 好似女仔就SUITE, 男就風䄛
https://www.sony.com/en/

sony group新網站
https://m-cdn.phonearena.com/images/articles/371595-940/13E1EDWQDQDQ.webp

嘩,係真唔係呀

sony咁牙膏都會有5000電,4k 120 hz,六千四百萬像數主cam,外加六十倍光學變焦

如果係真,就得番888有擔憂🤣

所以都係唔會訂第一水
愚人節...
有人話1iii會重返xz系設計
Twitter Anthony:

Xperia Ace 2

- Snapdragon 690 5g
- 5.5 inch Display
- 13mp main camera

Xperia 10iii 5g
- Snapdragon 700 5g series chipset
- 6.5 inch Amoled Display
- iP65 / iP68 certified
- Triple 12mp camera

Xperia 1iii 5g
- Snapdragon 888
- 6.5 inch 4k Display (120hz)
- New Quad cameras

https://t.co/SDzj6ev08Y
1iii啲料 4k+120係點我估係2k120+4k60自動/手動切換
唔係話soc未夠力做4k 120咩
真係開著,啲電分分鐘倒水咁去
梗係唔係4k+120
唔係呀? 好地地返去xz??
想問下xperia xz1換電有邊度介紹唔係好多地方有
XZ/XZP/XZ1咁都OK嘅
想要翻xz嗰隻藍

LG...
嚴格來講nokia仲有貼牌手機賣緊既
XZP隻血紅色
嚟個 XZ Premium 復刻版
Htc其實仲有機出既
有藍牙連接問題嘅朋友,reddit有人提供一個解決方法就係「重設網絡設定」,我未試
屌,尋晚開左game篤兩篤先瞓冇關到
部機關左mon都冇關到h.s模式
點解可以咁bug
Xperia 1 III 疑似規格
- 6.5” 4K OLED HDR,支援降解像度嘅120Hz同更高亮度 (AMB651XP01)
- Snapdragon 888
- 12+256GB / 16+512GB (LPDDR5+UFS3.1)
- 側面指紋感應器
- 類似Pro嘅快捷鍵
- 前置雙喇叭,3.5mm,DAC
- IP65/IP68 防水防塵
- 4400-5000 mAH、25-30W快充
- 新主鏡+12MP超廣角+新潛望鏡+3D iToF、Zeiss T*

Xperia 10 III 疑似規格
- 6”/6.5” 21:9 OLED FHD
- Snapdragon 7XX或690
- 6GB Ram (LPDDR4X)、128GB Storage (UFS 2.X)
- 側面指紋感應器
- 4000mAH
- 三鏡頭12+12+12
- IP65/IP68 防水防塵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞