[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (72) - 1 III 四月內發佈 | 1/5 An11遲大到

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有啲嘢唔係咁簡單
你想幾複雜~
聽聞佢內部將好多零件整合咗多咗空間擺電
背後啲利益瓜葛唔係普通加減數
Xperia 10 III 唔係 ODM 機咩?
客人唔需要理呢D~
客人用最少既錢換到機就夠了, 下次應該會幫襯WILSON, 係佢度買既機回收價又另外有得加
5月有喎
所以咪問佢可唔可以求其買一部先,跟住到 1 III 出咗先自己出錢補錢 trade in
Samsung S21
日後回收價都高D
嗰陣 S20 Ultra 用咗 5 個月,收 $8,750
另外 Note20 Ultra 用咗 5 個月,收 $7,900
512GB? 都好靚價了, 半年
係啊,兩部加埋手上嘅 S21 Ultra 都係 512GB
4月13日, 香港行貨XPERIA 1 / XPERIA 5仍然未有ANDROID 11更新

4月13日, 香港行貨XPERIA 1 / XPERIA 5仍然未有ANDROID 11更新

有無人用xperia 1用藍牙earphone果陣Youtube會無聲 抽獎咁開幾次先有
我用佢買機送掛頸果個
插線果陣係完全無問題
成個 VOICE 水印係度
可能真係有compact呢,可以塞住小眾巴口
完全唔明大有乜咁進取

根本就冇乜人想要,咪唔做囉
我都覺得宜家係幾好
唔細 但輕手 手感好
係,balance最緊要,再大已經超過左電話,根本唔user friendly 同portable , 除非fold
呢到好多巴打都好想要大mon機嘅老實講
而家已經唔係電話單純用嚟打電話嘅年代,我明白大係有限度,但係唔係而家咁細
其實 Sony 見到人哋大 mon 電話賣得咁好,iPhone 12 mini 賣得咁差,係咪應該檢討下自己邊部分出咗問題呢?你都唔畀消費者揀。
有好多嘢係唔能夠取捨,唔能夠 balance,揀得大 mon 就預咗部機會重,要兩隻手用,但係換嚟嘅係睇片會睇得舒服,打機會爽啲,塞粒喇叭都大啲啦。Sony 係連選擇呢一步都唔畀消費者,人哋 Pro Max、Ultra 嗰啲咪賣得幾好?點解連呢步都唔試呢?
唔係話我行我素唔好……但係你堅持到幾多代呢……
有冇人知samsung解決左888個問題未
解決左就可以試下去馬
你覺得旗艦搞唔到嘅,咪學其他廠喺中階試下水温囉……點知你中階嗰部又係 6 吋,中階機成本低,玩下啲創新嘢啦,一味淨係玩色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞