手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Ching隻黑Yoshi Lv6喎
點都值point cap一次啦
有冇人知道點樣可以搵啲高分又派coin嘅人加好友?
一直想先處理派錢角/靚技角先
所以擺咗好耐都未cap

4/50
cls
完全抽唔過
ACP

Triple 巨鵰fever
Yoshi管你reset過
其實係睇你需要咩

蕉管係mario同宏偉風帆(圖入面第3隻翼)係值得抽
下半場隻Birdo好樣衰

下半場右上
復活節Yoshi係week1精選所以最頂
長遠唔太值
嗰關最易得手應該藍Yoshi或者買黑Yoshi pack或者咁啱抽到炸彈王
今舖巡迴賽完全唔需要抽都有齊203粒石儲咗係度等下個巡迴賽好過,特別想要之前碧姬貓,keep住響都幾屈機
黃金滑雪車 下個rank cup 可以用,你睇下有冇replacement?

1 coin box fever + 2 coin fever
高分過上次rank cup
1淨box喺section1大右彎靚位
不過就喺附近比班仆街搞到斷combo食少咗些少
淨係可以打其他角色但打唔走道具?
打到 只不過係長幾秒既超級喇叭
搏下老任下幾個tour keep住ranked up有佢囉
話哂都半新角
我10抽 free pipe都抽到兩三次,再用多張卷,而家lv 5
本身pipe1諗住要抽幾十抽先抽倒白Yoshi
點知20抽90石搞掂
雖然復活Yoshi係Rarest driver
不過80抽博一隻冇用嘅角色好似好on9
下個tour應該係wario temple?(唔知個場叫咩名)
今個tour應該都係留石㗎啦
我抽咗3次
依家LV 3 好似近幾個盃都有佢份
貓女同派錢角好多overlap
完全唔想升但近排啲新關又buff佢
今次如無意外都應該係輸到一仆一碌
Overlap唔緊要
重點係佢廢技
雖然我冇cat peach
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞