手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

普通鋪頭終於出返UR券

昨日把撚一橫,升爆埋波琳終於感動到老任

Lv7咗嘅鋪頭角車翼:
金coin翼、波琳
N所有車、Baby Luigi、食人花翼
今次左上冇角冇翼
右上啲角翼車全部lv1
今次仆街了
冇好友拎唔到獎勵有冇人可以加個好友?
你擺低你嘅friend code就有人加啦
記得直接擺低數字,唔好留格

等預告圖
希望主角唔好係shyguy

右下架車冇耐double cap咗
又玩Daisy同peach
不過圖入面兩隻都係垃圾
忍者主題 新角會唔會出迴旋飛鏢
會唔會係依隻?
oh sh!t
好似幅圖嘅嘢全部都冇
btw點解最後面嘅角色係卷軸?

冇派錢角 得隻波琳 仲要只係Lv5
已經玩咗好多次
已經盡曬力
要降都冇辦法
四萬分應該夠喇啩
除非你好高tier
左上 2 冇車 冇翼
右上 3 2 1 (應該會升炸彈王,亦考慮緊會唔會升隻gold snow skimmer)

tier 61
仲記得最初開game嘅時候
隻波琳好L勁
本身招技都相當好
仲要好似有啲賽道直頭只buff一隻波琳
用咗好多石去抽
抽倒之後又用勁多UR券去升級
可惜隨著coin box角嘅出現
隻波琳幾乎每條賽道都同coin box角overlap
令到波琳越變越廢
老任又唔喺新賽道buff波琳
早知就留券去升coin box角啦
佢不嬲tier list都低架喎
唔計unlock關12關入面成7關city track
老任由武肺開始出過幾多次city tour一隻手數得晒
開頭少關少角啲ur咪成日用到錯覺覺得好勁
嗰陣我都好想要
新手乜角都冇
我個fd好彩抽中咗
佢仲要專登show俾我睇 係咁用UR卷升佢Lv
關唔關coinbox角事我就唔知
但佢最大問題係佢主要係城市賽道有用
我嗰隻而家Lv5 唔計城市賽道得七條啱用
仲要彈珠台X已經俾Santa Bowser取代咗佢既位

所以我唔會晒卷升佢 point cap都不了
呢啲老角色唔會再buff㗎啦
留卷升派錢角/大蕉mario
今個盃用咗7張UR升LV卷+5張point cap 升Santa Bowser
升得都值 應該都穩拎第2
隻波琳得16關
暫時仲有3條係冇派錢角
路易拮洋妞R係派錢Bowser出場到依家仲未出返
(派錢Bowser應該淨返Luigi N/R/X,Neo Bowser City N/R/X未出返,希望會buff Neo Bowser City N&X

舊角色又未必唔再buff嘅
隻普通Mario、派錢波琳年頭都buff咗RMX RR2R啦

可能buff紐約4 / 唔做rank-cup嘅新賽道
ACP播中奢華狂想曲 好野嚟?
下個tour張圖其中一部車
咁開心
今個tour慘撚到癲
玩咗N終於過到4萬分
一開波Coinbox fever
仆街builder Toad一個炸彈飛過嚟搞到斷combo
Item ticket蘑菇fever
再加coin fever
今個week rank 都係放棄, 上個week 降完tier 今個week 比成班重課同top 1000 我, 降到去Tier 53 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞