手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Online連combo有鬼用咩
最重要係識放/hold道具
行捷徑
Cut角爬頭
行內彎

我每日都有攞足嗰100coins
除非真係超級唔得閒
除咗想要Lakitu
其他都冇乜興趣
gold pipe 中左呢架有冇用?
抽左50
最想要既炸彈王同鬼都唔中
中左4隻都唔太想要既
20抽

中咗 shy guy pastry x 2, wedding peach x 1, king boo x 1
架車唔差,不過都好睇你本身coverage
90抽: 鬼x3, pirate bowser jr x2, wedding peach x1, cowboy wariox1, bus driver x1.

我淨係想要炸彈王
手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(13) 斬手指衝Top10
https://lih.kg/2522578

今晚唔多得閒,開住先
依架會同幸福老爺車(Happy Ride)撞得都多
之前我都有諗過升爆依架
因為依架有RIW R/X
之後嗰兩關都有替代(粉紅狂野/黑暗越野車)所以放棄咗
ACP我屌你老味
死廢車一部
week 2條管好似幾吸引
六樣精選我得架貓車
今晚係咪忙住打acr
唔係
我覺得係架奢華幻想曲同貓公主吸引d
但兩隻本身ACP都有

而且應該係9UR/100
而家ACR 107萬分
仲有好多條track未認真玩
話就話ACP有
但係每個tour得一次ACP
邊有咁好運抽倒想要嘅野吖
我下個星期左下冇翼
兩隻精選翼都啱用
三花飛行傘都好似幾有用
啲paywall嘅新賽道
不過睇埋下個tour預告先再決定抽唔抽
隻翼對我超級有用 我有3-4個賽道本身冇翼
不過我得300石 我驚會抽唔倒
我情況同你好似左下無翼,準備30抽抽翼,抽中唔止對rank對ACR 都好有幫助
你本身有冇cat peach/cat toad/head honcho?
想知老任有冇準則去決定將邊條賽道納入rank cup?

有啲賽道已經喺rank cup好L多次
例如:
Vanilla Lake 1T (下星期右上)
Kalimari Desert 2R
淨係有cat peach lv 2,但唔介意再抽中升上lv 3

最想要是但一隻精選翼,抽中左可能直接升上lv4+ 加double cap
就爆post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞