手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日條管就冇
當我冇講過頭兩句
聽日有5石金水管無左啦
係我錯
今日有update,你更新完試試
有冇人update咗?係咪易玩咗?
即係你有無金炸彈王?

我fd list 睇你好似有喎
唔覺

就算冇閃電同藍龜
一個蕉皮都收你皮

今日玩RMX RR2X玩到燥
蕉皮—>跳唔到跳台—>
記住日日比coin
抽special pipe又點樣有「藍色沙魚船一隻」

師兄明你好嬲 但你可唔可以用返啲大家都明既字

個個左上都有兩隻炸彈王都幾正常
差在咩Lv嘅啫
完全同意
不過下半場而家係我屈人機
第二846xx
我右上未刷到靚分已經91000分
update完第一鋪即刻俾藍龜殼打到變第二

彩虹道我都幾憎,一係超長,一係超多位俾人收皮
我都睇唔明
1. 兩條水管都有精選
2. 抽金炸彈嘅水管無UR車
3. 你話抽中果架咩鯊魚車係UR車黎
3. 咁你姐係抽邊條管

定係你睇左衣架係鯊魚船
https://discord.gg/VnVAp8T
有咩唔明可以入黎discord問,特別係原巴你
升咩人車翼,抽咩水管
乜都問得
我地都好多人10>0抽先中精選
discord入面好多人都無lihkg所以先整個discord grp
中呢架車真係會想打爆電話 [我中過兩次]

以為你中另外一隻藍色電甲車
好彩有隻派錢炸彈王
令我呢兩個星未至於輸得太慘
rank cup嗰兩條新賽道都冇車同翼
好彩上個tour冇為咗抽架黑色birdo車而抽曬啲石
服左大家仲未block佢
都唔知係咪同佢玩緊同一隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞