手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

個動作分應該係將所有bonus加完之後先至上捨入
而唔係每個item上捨入之後先至加埋一齊
其實非派錢角你刷rank都係grind coin frenzy
就算廢技只要唔好同派錢角overlap太多都值得升
eg 企鵝luigi 炸彈王 黑yoshi 結婚peach
但貓女廢技兼overlap左9關派錢角
係所有item加晒先上捨入
笑到hihi, 死鋤爛鋤都爭1分
今個week 淨係想排第6拎 uncap 卷同降一個tier

但咁既wishes 都要用幾張UR 卷
我一直以為自己得2張driver cap卷
原來有4張
加埋今次3張 應該total 7張
終於可以double cap多個角
你嗰邊點
可唔可以cap個分嚟睇下
會升Cat Peach 去Lv 3,佢好多關overlap with coinbox characters,但唔overlap d關感覺多數paywall map,應該會繼續buff
你map 1 應該可以高d 分

我同你d/k/g 一樣,得車高你1 lv,都刷到2萬分,你應該萬八萬九分無問題
下個盃左上 1 1 5
可能要課金架車
係開手動測combo,好似1個coin fever 就夠

再唔係你top shelf 個normal 翼幾多lv? 有lv 5都會好過lv 3 UR 翼
黑色推土機都抵買
近期Buff得都幾多下
我就 3 2 3
不過呢啲track個個應該都唔會高分得去邊
彈珠台X先恐怖
coin fever = 金幣狂熱?

呢隻翼你低lv?
我嗰隻企鵝
彈珠台x 應該升派錢去到lv 6 再double cap
你lv 5 呢隻翼 ( 最好uncap 埋) 你刷到狂熱會高分過Lv 3 UR 翼,但lv 5

normal 翼 combo time 會短d後者
但lv 5normal 翼 combo time 會短後者
All clear pipe出Metal Mario
呢到我諗9成巴打係手動

當然拎到三甲,你岩岩開始手動要花時間熟習,用慣左易拎高分好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞