手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
為PGP Lv7 舖路
由Day 1玩到而家,如果只課gold pass,極端D諗其實只主力抽同升派錢角隨時仲著數,其他角有運都會送比你
聽日換新手機
請問點引繼個acc
今日冇預告

ios嚟
Ios轉ios?
定android轉ios?
根本就係
學識咗你會明白操控都易好多
手動飄移一定會容易過自動飄移出動迷你加速(藍橙紫火),而迷你加速有分,普通軚盤轉彎嗰d唔係特定計動作嘅分
所以答案係唔會

而大直路就更加要死chok個飄移出嚟啦
今個tour嘅悉尼N/R條橋係個例子,係Shy Guy放d菇上去先比你連下combo
又例如N64冰天雪地N/R又有條大直路

手動飄移下面有粒制係軚盤,㩒住嗰粒制就會係自動飄移咁

佢整自動用意係比新手上手
不過都可以用嚟微調返架車方向
week 2 pipe免費抽抽到Pauline
究竟要開心定唔開心

買唔買好?
你已經有,可以唔買

9估緊下期會有依隻車做課金pack/課金挑戰/GP
然後出多兩隻唔同色
根據過往vs tour
應該會出夠8個課金packs
就睇吓佢會唔會賺到我錢
今個tour淨係課咗premium card
1. 車翼嘅技能只係其次,最重要嘅係有咩賽道
2. 何況墨魚喺mkt嚟講唔係廢技,如果你排第8放,你最多可以食7個動作分,只不過墨魚係對追上前係冇幫助
3. Reddit嘅tier list排中上,但對我嚟講隻翼好多關已經有代替品
4. 再提醒各位:
point-cap券唔好用喺得lv1嘅角車翼上
咁只會得入場嗰下多咗分,而lv1嘅top-tier都唔會有bonus分
同時都唔建議用喺低Lv嘅角車翼
詳情睇返頭幾post嗰張bonus/lv 表

多謝老任
有Lv7更新後第一次出UR角券
屌佢聽日會有next tour preview啦掛
等咗好耐好期待
可唔可以有新賽道
兩條舊賽道出RX = 新賽道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞