手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係 我tier 60+
但係我得好少UR角/車/翼
多都唔代表啲咩
除咗coin box角 勁多都係Lv1/2/3
車又係 勁多Lv1得個擺字
我係少到成日冇top tier嘅人/車/翼
要忍住唔課啲$158 $318嘅pack
我買pack 用左800, gold pass 二三百

之前間唔中停gold pass, 頭兩次課pack 抽既野又無咩用
我gp基本上冇停過
啲pack加埋應該少過$100
今期tour嚟講假期可能好d
今個禮拜rank cup嚟講,左下慢慢龜2X,泳裝Rosa係因為精選所以變最頂,即係下次出現返都唔會係最頂

下星期rank cup右上就係一年用得一次嘅城市賽道
而且有金炸彈王
何況嗰關嘅車翼,又係好難好高lv (btw,又有腸仔車

雖然左下係每圈得兩個道具箱嘅閪閪魚RX
但車翼就算冇UR,但應該有R代替
(Tier shop都應該有機會出)
假期peach 好似好少有用
好L憎玩Fuck fuck Lagoon

而家爭派錢角爭波琳/泳裝Rosa/假期Peach/Santa Bowser未Lv6

今次應該升peach㗎啦

今個tour應該唔會衝top100
雪梨嗰幾關都冇得高分
得RX數落有派錢Bowser+ lv7 triple cap嘅白馬王子 係比較好

仲有望住堆N64慢慢龜海灘嘅垃圾車翼(N車翼仲好過R/UR)就唔多想刷

DK summit又係難高分
金炸彈王完全冇份
忍者Shy guy又淨係buff本身有lv6角嘅R/X
N版仲要得lv1嘅車

到RMX朱古力島2
金炸彈王又淨係buff喺冇靚車翼嘅N
有高lv車翼嘅X就buff忍者

羅潔塔行星d角車翼又係好爛
今個tour邊關容易full combo? 仲差幾次先完成到困難任務
玩「連段賽」嘅獎勵挑戰
不過唔知今個tour有冇

如果冇嘅話
N64慢慢龜X
SFC 朱古力島2RX
3DS新庫巴市X
應該係易full combo到
今次有,waluigi cup
不過係打luigi 洋樓
剛剛試咗,如果開場死CHOK到兩個加速,連到COMBO入屋就好易full combo

其實係應該睇實邊次TOUR的「連段賽」獎勵挑戰係短賽道,就去刷夠數

上個tour咁岩有裝,打到1.3m,第1次拎top 100

其實我Lv6 UR車都係得3架,各位巴打日後想打top 1000甚至top 100既話,升哂d 金幣箱角最少lv5先,除左派對波琳UR車同翼卷就最好集中升幾樣,你有10架lv3車/翼係冇咩用。近期tier shop有出既就推薦升offroader/strawberry donut,all clear pipe就crawly kart。或者到時係度問都得

齊頭20000分
好開心
等我儲吓卷升crawly kart先
btw ching有課咩金?
下次庫巴 vs DK 大家會揀邊隊
我估Bowser會大路d
呢度啲師兄好勁
我都係top1000咋
Lv6 UR車我都係得三架
Lv6 UR翼我得四隻
Coinbox角就Lv4啦最低要求

尾二10架lv3車嗰句完全認同
158, 318 PACK有時有需要都會課
都係按自己能力,想支持隻GAME的就可以課多少少Top 1000你多高Lv 金幣箱角已經夠玩,尤其依家派多左UR卷
Day1玩家表示:咁就玩到第42個tour
Vs tour隔五個tour就一次

當初玩冇諗過會課金

可能初期d課金pack都比較鳩
GP都攞到唔少UR

同埋唔識點先會高分
係研究咗套計分方法先開始叫識玩
同谷coinbox
痴撚線以前有啲咁嘅課金pack
以前真心唔識玩
走去升花札翼
好on9
你有出過ticket 先會有,真係爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞