手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下半場packs
可以慳錢

第1次遇到掛top100嘅對手
最底除咗個波仲有d咩?
架粉紅色狂野之星我有用
冇嘢啦
原來45石pack嚟
如果冇就買
有就睇下你左下係咪用嗰隻翼
係嘅都應該買嚟升下級
屌頭先唔記得換埋d石佢就開左新tour
有炸彈王
買左 見佢成日出不知不覺升到5級
Bowser vs. DK Tour

關於今個TOUR挑戰、課金PACK、特別管等資訊

https://youtu.be/gI3QbTQz5zk
時間:2021年5月5日(三)14:00 ~ 2021年5月19日(三)13:59

--------------------------------------------------------------------------
禮物
因RT活動達成RT數目,今個TOUR會有10000coins禮物
記得喺「選單」-->「禮物」領取

巡迴賽挑戰&黃金挑戰
1. 破壞冰塊合計5個。
SFC 香草湖 N/R

2. 在聯賽商店中進行交換。
上半場有啪沙啪沙蝙蝠翼,FOR左下嗰關用,如果冇就建議買;如果有,嗰關又淨係會用嗰隻翼(我估多數人都係用依隻多),都建議買嚟升級。
如果一早升爆咗,一係買其他UR嘢(貴3000);一係等下個禮拜

預計下半場Rank cup
酷喜剛盃
(如無意外會喺2021年5月8日(星期六)正式公佈)

特別水管

預計期間:
2021年5月9日(星期日)1400 - 2021年5月14日(星期五)1359

下半場精選水管

精選UR角色:
1. 貓咪碧姬公主:超級鈴鐺
2. 貓咪奇諾比奧:超級鈴鐺

精選UR車輛:
1. 奢華幻想曲:迷你加速強化
2. 古典貓車:迷你加速強化

精選UR滑翔翼:
1. 黑色肉球:炸彈兵強化
2. 三花飛行傘:超級喇叭強化

下半場課金PACK

其他
1. 揀Bowser隊好定DK隊好?
根據官方Twitter,RT活動就Bowser條片RT數目多過DK條片。但無記錯嘅話,上次Mario vs Luigi Tour嘅RT活動,Luigi條片都係多d人RT,結果Luigi隊輸到仆直。Bowser隊就多派錢角多D,或者可能 會快D攞晒Token Shop嘅嘢。
無論揀邊隊都好,輸嗰隊都只會比贏嗰隊攞少5粒石同幾百coins

參考資料:
今個星期RANK CUP:
炮彈飛船X(有金炸彈王)
龍龍叢林N(有金帽龜)
楓樹屋N(聖誕Bowser/金鬼)

下個星期rank cup:(9估)
碧姬公主賽道R(PGP、假期PEACH/DK隊泳裝ROSA)
香草湖1X(金鬼)
甜圈平原2X(Bowser隊得貓公主、忍者、派對球蓋姆/DK隊有陽光Mario)

2. Bonus Time
升到Lv6
上半場右上左下都啱用
暫時見揀DK嘅得2-3個,我都係揀DK
大家投票
巴打得閒可唔可以update下個結果
有keep住update呀
now:
9個庫巴 1個DK
有冇圖講庫巴同dk隊有咩角色?
上幾版好似有

Bowser隊大概係 全壞角 + Peach (偷天兔唔係)
DK隊係 除咗Peach以外嘅全好人角(Wario同Waluigi都係)
我今日換新手機
android換android
啲石係咪冇得過去部新手機?
仆街了
比較多角係dk隊但庫巴隊咁多人揀
因為bowser team 好多coinbox 角色
庫巴隊coinbox我只得金龜同碧姬但dk就有pauline,rosetta,
有冇人覺得今個tour啲packs/水管唔係太吸引
除咗炸彈王+ dark buggy/Wild pink

鯉魚旗部車少賽道啱用
仙子Daisy廢技
8-bit炮彈刺客翼暫時得舊賽道啱用 肯定有替代品

Special pipe角中有一大半都係廢到爆
過左炸彈王同忍者shy guy 個tour咁既情況好正常

你諗下期期出coin box character 同bloomberg ur 仲有無人想玩
有無人留意到今次rank 3條賽道都有得用派錢角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞