手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
同ching一樣 仲諗緊抽唔抽埋落去
抽多次10抽就肯肯定中炸彈王同另一隻
點都抽啦
大家聯賽還好嗎
炸彈王係咪好洗好用 我見大家都all in咗
聯賽
我tier 57
有個tier 66 sleeper仲未打曬
佢左上20xxx分
左下 45xxx
右上佢用non top shelf亂打得2000分
但係我見到佢有level 6 派錢rosalina
自從出咗Lv7以嚟
Daily select第一張R券
個新一張挑戰逼人Tier shop買嘢
Dls 左下有bug?
最尾飛去終點
紅龜打啱啱飛起條友
跟住佢係終點前起步
平時亂洗rubies,今個tour 金水管抽得33抽中1UR (慢慢龜)

最後課左318 pack,10抽即刻2 UR 中金炸彈王

之後10抽pipe 1中3 UR (得架精選車其他普通野)

次次用自己rubies 勁非洲,一課pack 抽就中10 抽中2,3 個UR
我課完依然非洲
我依加諗住跟上邊d 巴打平時完全唔抽野儲番9百幾石留番下隻coin box character 全力抽
依兩個盃 金色炸彈王升到6lv
有四條賽道用到
拎到第一靠晒佢
下隻又幾個月
不如抽金色炸彈王
我課左抽金色炸彈王

今次唔中基本Tier 50 以上唔洗玩
有競爭才有進步
金色炸彈王係有史以嚟上位得最快既角色
心態好重要

千其唔好以為自己用45石就可以抽到精選返嚟

睇fb gp啲人乜叉都抽一餐 有用又抽 廢到爆既又抽

Pipe1抽啲 Pipe2又抽啲
到頭來乜都抽唔到 石又用晒
我心態好差

我平時抽係類似賭大細心態

之前抽左40-50抽落racer Mario仲要抽唔中 (因為個樣得意明知好廢)

40-50抽 抽落Black Birdo同white Yoshi 又係最後抽唔中 (純粹無聊)

點知今個tour 佢出boomrang Flower UR 同Coin box King Bob omb 真係眼都突埋出黎
6lv double cap咗
我都準備lv 6 double cap
Fb gp有啲人話唔夠石 下次先抽
下次再出就唔會係有精選啦
一係就課金pack見

下次佢哋就慢慢抽啦
反正我已經Lv6
諗緊仲抽唔抽多幾次
但我唔明點解大家係咁抽呢個管

比著我一抽到金炸彈王就停手

可能我gold dry bone 同 gold king boo 都lv 5 同lv 6
因為Lv1對高tier嚟講 = 冇用
加上佢係spotlight
肯抽 = 一定中>升Lv = 慳UR券
我另外個兩隻中既UR 都係慢慢龜,升黎都唔知有用
最主要慳ur卷
有無巴打分享下今個tour 課左幾多錢pack?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞