手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
多數special pipe 係衰野先會星期五就有
我同你掉返轉
https://youtu.be/K2A9ZFLhXdo
如果大家覺得今次難連combo可以㩒入去睇下
找人加好友

呢對翼翻兜出返neo bowser city場,唔知係咪老任第1次翻兜野
佢最尾嗰關仲要西冧玩
新嘢會加舊場係正常
隻翼年頭新出,到今個tour先有返Neo Bowser City N/R/X

隻翼同綠龍翼都好多重疊
但佢一開頭新出哥陣有neo bowser city
依家又加返neo bowser city r

即係好似gold king boo一開頭出有choco island 2,你唔會expect佢今個tour會加返choco island 2r/2t不過coinbox角應該唔會有呢d機會
隻翼出嗰陣,嗰個tour到上個tour都冇NBC N/R/X
未出嘅唔會show

而你見到個表嘅順序
同幾時加係冇關係
以為順住出
祈求聽日隻派錢炸彈王會擺喺精選
已經準備好了
做哂啲挑戰 攞哂啲獎勵
而家有八百幾粒石
聽日係瘋狂抽管日
我得400石
如果隻野唔喺精選就真係...
呢樣真
如果有精選 要睇下邊隻係精選定全部都係
冇精選既話睇50抽幾UR 同你好唔好運

呢幾日睇Facebook 有啲人又話六隻都係精選
如果六隻都係精選
我諗所有玩家都會all in條pipe
今次老任肯定賺到笑
大家都知coin box角幾有用
如果有精選 即係老任擺到明叫你俾錢就可以肯定抽到佢
我諗起上次777條pipe
一心想抽紫色兔
激死 之後老任成日buff隻紫色兔
點知50抽得一隻UR角
嗰次真係屌咗出聲
如果聽日又係50抽得一隻UR角就好笑
我最on9就係上次
竟然走咗去抽偷天兔
好似抽咗7次10抽 結果抽到廚師mario同仆街波琳
吸取完教訓 如果聽日係50抽1UR仲同你抽咩
的士翼係廢翼

果然唔會隻隻精選
50抽3ur 精選金色炸彈王
仆街50抽3UR
果然冇期望就冇失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞