手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

免費抽有新車
會唔會衝top10,見你啲set up幾齊

唔好講真話啦
你衰過一次之後就唔會揀錯
ACP
幅圖係乜??
Wii DK summit + 3DS RIW
兩款賽道角車翼都甩皮甩骨咁

依架車我考慮咗幾個tour想升爆佢
但次次都唔緊急所以hold住咗
上次中城市賽道

仲有N64 RR RX
冇靚角冇靚翼

撇除嗰幾關
角色我要考慮金帽龜(lv6, 1/5)同金碎龜(lv6, 4/5)升唔升爆,券就暫時有10張,

但一直想留比忍者(雖然佢暫時buff咗賽道都唔少有派錢角,整體未算好吸引)、派對波琳(如果金炸彈唔中DK pass R嘅話)

不過point-cap券就好快決定到比金帽龜,唔計波琳,應該已經全派對角已經double-cap咗
仲淨7張可以考慮埋陽光mario

車嘅方面,暫時有18張升級券,6張point-cap券
除咗上面嗰架之外
要考慮課金pack嘅黑暗越野車(lv6, 2/5, 未point-cap)
下個禮拜精選嘅奢華幻想曲(lv6, 0/5, double-cap)
玫瑰女王(lv6, 0/5, double-cap)
如果意外會直接double-cap架黑暗越野車

最後到翼,8張升級,16張point-cap
會考慮宏偉風帆(lv6, 3/5, 單cap)
課金pack嘅泡泡魚面具(lv6, 0/5, 單cap)(但$318嘅pack仲要硬食Daisy
普通蝙蝠翼(lv6, 4/5, 單cap)
三款翼考慮double-cap晒嘅話仲淨1張

升級券就想盡留,想留返:
1. 金蝙蝠翼(lv6, 0/5, double-cap)係好好用嘅翼但今期唔會考慮住
2. 冰雪結晶(lv3, 0/2)升到lv6有5關可以用包括64 RR RX
最update嘅常駐UR
常駐UR即係平時抽管可以抽到嘅非精選UR
而ACP﹐即係all clear pipe,可以抽到嘅嘢就係常駐UR
今期會用兩張加速券
星期六抽埋ACP先決定上面考慮過嘅嘢
考慮咁多目標係Top 10?
holiday king can help DKS+RIW
RRy RX 有normal peach top shelf

我諗住all in 睇下有無top10
計過用哂tix
glider差mt t, rryt, riwt, kd2r無6
kart差 kd2無6
driver 差dkst 無6

希望靠1400 lv7 pgp, gold boo, gdb+ 1190 lv7 gold king bob+santa bowser搭救到
Top1000真心唔難
今個tour好似有廿幾條賽道啱用派錢
你派錢夠高Lv 肯用少少時間刷 acr應該點都會有你份

我自己就咁嘅
頭幾日hea玩住先
到Week 1星期日抽完ACP後 就開始升野/刷分
去到week 2星期五應該差唔多就刷完
多數個分去到嗰日已經夠top1000

跟住剩返嗰幾日鍾意刷就刷
Hea玩每日睇排名等收badge
原來RRy RX喺peach cup

咁Holiday king得lv1
嗰隻冰仙人掌lv6可以解決嗰DKS N/R + RIW N之餘,仲貪佢有3DS RR R
之前我為咗MT X 同RRy X而升爆士多啤梨冬甩
咁長又多動作,仲要派錢角嘅關,差隻靚翼差好遠
原來我隻金鬼係Lv5(1/3)
搞到我又加速票券又星星券
應該係上次抽金管抽咗次金鬼

tier 62暫時都已經有兩個過100k

恭喜哂
548th here
Ching今個tour top 10加油
右上有野要問問各位意見
目前:
Dry Bowser lv6 980
Donkey Kong lv4 675

最多可以升到:
Dry Bowser lv6 1190
Donkey Kong lv6 975

動作分數加成dry bowser當然高啲
但係大蕉又好似好過大龜殼
好難揀
DK
留返UR point-cap比其他高lv派錢角比較好

Triple coin box fever

不過⋯
1. 紅橋中蕉皮跌埋落街斷咗一下combo

2. 隻翼仲未升仲未double cap

3. 唔係rank cup嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞