手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好明顯係
派錢Rosalina buff城市賽道就⋯

不過上次Rosa tour以為會buff新賽道結果冇
未必㗎
張圖可以唔關嗰個角色事
新角色技能會唔會又係triple mushroom
有冇人覺得幅圖入面嘅Mario BB好cute
ching呢個cup 127k
係咪個人新高
仲記得大半年前個glider challenge 個個估之後個tour 係sydney
用左咁多石抽忍者shy guy同派錢炸彈王
下個tour sydney姐係至少buff一關可能?
屌好buff5buff buff city track
果到要睇下運,啲bot撞開你食唔到coin就斷
我自己衰on9frenzy緊直路想盡食coin但唔記得自己得中翼
冇刷定mini turbo

仲有幾張金幣卷,應唔應該買10000蚊個架車定買其他嘢定留下期買?
想問有冇人用iphone 12 mini打?
想知細mon會唔會好難玩
個人認為呢部癈廢地唔買都無損失
留返d錢
架車我覺得冇乜用
希望buff喺冇派錢角嘅舊賽道
Rank cup好似係
可能buff啲今個tour未出現嘅賽道
希望下個tour至少有一條賽道用到金色炸彈王
係咪追top 10
冇諗過

靚炸彈fever + double coin box fever
但追唔到第1

都幾心灰

RMX RR2N 又係有靚fever但臨尾有條濕鳩蕉皮搞到得第3

而且,仲有好多關都未盡,所以都好難top10到
我估就算玩到1.3M都未必得
而家我成個tour有971xxx分
應該有硬top1000
本身諗住今個tour唔玩acr休息下
加上啲賽道有啲我好怕 例如新庫巴市
不過今個tour好在勁多賽道都有得用coinbox角
結果玩吓玩吓又夠分
加油試下啦
過9m 一定有top1000
今次好多賽就有coinbox角我過到10m
你應該係想講90K&1M嘅

今次好似冇上個TOUR咁瘋狂
上個TOUR TOP 1000要94.7K
TOP100就1.205M

但的確派錢角好似多過上次
冇得派錢嘅有:朱古力山R、Yoshi Circuit N/R/X、新庫巴市N/X、朱古力島2R/X(不過有巨蕉)、冬甩平原2X(同樣係巨蕉)、慢慢龜2X
即係有8個半盃係派錢,如果隻隻都解晒鎖嘅話

反而上個tour係唔太明點解個個都咁高分
可能Rainbow road同airship fortress兩款6條賽道易拉高分
但明明再上個tour都有,但top100都係1.05m
如果唔夠 point boost ticket

大家通常會點樣幫D 角快速升lev?
新手留名
求加好友解任
0331 2373 3920
搵個最短嘅賽道
200cc自動/手動行
自動一次加8
手動攞第一一次加10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞