手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/n6dpc0/coin_box_overlapunique_coverage_bowser_vs_donkey/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

派錢波琳繼續係最廢既派錢角
rosa nerf到
炸彈王出左冇耐已經8關unique track
連續兩個禮拜ranked都輸硬hold起左冇升到lv6

又要再打過
我嗰個top10暫時仲133k
我好期待金炸彈會buff埋DK pass R
啱啱數咗
以一個day 1就開始玩同課gp嘅人嚟講
啲UR角/車/翼少到可憐

UR角 36/72
UR車 48/105
唔計堆紙扎翼 UR翼 32/75
唔該曬ching
希望上倒第一
派錢波琳unique track嘥氣啦
六條有五條都係城市賽道
求其搵隻派錢角食埋DK pass R
咁佢就可以正式報廢
應該咁講
gp俾到你嘅其實得好少嘢
加上啲嘢都廢廢地
堆紙紮翼純粹想令到個gp睇落去好似好值得買咁

D/K/G多係重要
但更加重要嘅係佢哋要高Lv

課得少可能玩落去會更加輕鬆啲
到時quit隻game都冇咁肉痛
上個week 有巴打話coin box 角點都有用,40抽先抽到派錢rosa

睇番都好似無咩用,上邊有人話nerf 左,差一隻派錢Mario 就齊coin box 角
隻game嘅設定係咪一場裏面最多三次fever?
非城市賽道裏面
派錢rosalina都有四個unique coverage
我會都算ok 始終佢係派錢角
,而且:
1. 第2圈fever機會比第1圈高(但第1圈都可以2個fever)
2. 唔會連續兩個箱fever
以我所知係
4條好似有條要lv 6

我gold pink peach 又係無升過,不過間唔中抽中都lv 3
哦 長知識了
派錢pauline唔知將來仲會唔會buff新賽道呢
我隻派錢骷髏龜要快啲升到去Lv6
如果唔係會勁蝕底
好想要隻派錢bowser 唔知幾時/會唔會翻出
聖誕嗰陣應該就翻出啦

VL 1N

Double coin fever + 尾箱蕉fever,斷一下combo
唔夠30k都應該冇得怨
怪自己手殘
如果你算齊派錢角rosa真係冇咩用
睇你邊類玩家啦,重課追分就冇所謂既
佢nerf得勁因為之前rosa價值在於升佢既unlock track
依家lv6關choco mountain t同炸彈王overlap
最近「buff」城市關,都係同炸彈王overlap
我lv 6 (double cap)左金炸彈王 ,可能因為咁覺得rosa 無咁有用

如果唔係唔夠lv up卷唔係真係想lv 7 + triple cap 金炸彈王

好彩依度冇人問依個
應該是我的pin 文起了作用
我而家嘅策略就係專注派錢角
有多餘資源就升普通炸彈王同黑色青蛙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞