手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
應該
不過等埋ACP先
冇咁多卷送Rosa上Lv6
下半場Sunset黑耀西同炸彈王都係Lv4
如果一定要升一隻
長期嚟講 應該升邊隻?

炸彈王 VS 黑Yoshi
冇派錢browser
下半場一定被屌打

左上冇車冇翼
右上Lv 3 2 1
黑yoshi我成日用
炸彈王係上兩個tour先買banner,係得新雪場有用
左上冇翼既 課金pack
冇車就可以含淚抽on99 birdo pipe

左下冇Santa browser就可以用波琳
Lucky 7差極有限
左下應該全部人都用呢兩隻是但一隻

rank總有啲kam人升啲廢ur
builder toad lv6第1次見
應該4隻R是旦一隻就真
波琳唔算多人特登升
我隻波琳lv5
但係點都唔夠派錢角高分
又真
coin frenzy x3聽過
但未聽過lucky7 x3

終於出UR劵俾我
pipe buggy + 食人花翼 + 金翼 lv7
可以參考下佢哋會升d咩
大概知咁佢咁角車翼喺嗰關玩到幾多分
參考佢個分數
人車翼都低lv過自己又高分過自己
就知道仲可以升分
你有冇每日派錢先
再加上唔係個個都咁得閒日日玩/準時sd coins㗎嘛
同埋參考吓人哋啲分
再對比下自己啲setup
睇吓自己最盡可以去到幾多分

仲有個好友獎勵
不過應該正常人都唔需要擔心

Coin x 2 coin box x1

都未決定係咪single point-cap隻Yoshi同係咪升爆白雲翼
諗住輕鬆玩,就2coin fever + 蕉fever

玩盡咗

第1位個底:

佢左上可以追過我

右上嗰場我都未有double cap嘅車
左下隻角又差1個lv

好嚴峻
保住第2就夠 有6張UR角
我嗰邊戰況
聽日抽埋ACP就會升野

玩聯賽唔需要急
反正今次聯賽第一同二獎勵隨咗石之外就全部一樣

我有的是石
角cap卷重要好多
佢左上都仲可以再高
我都7-6-6,但我normal翼380
double coin都33k
UR角解鎖券真係一張不能少
本身8張,Rosa用咗5張,
Tier shop買咗1張,夾埋rank cup 6張

啱啱夠10張

一直猶豫緊
1. 幾隻1190底分嘅派錢角是旦一隻上1400(Bowser / King Boo / 金碎龜;Rosa同Mario就唔考慮住)
2. 金帽龜同派錢波琳同黑色Yoshi仲800底分最起碼黑Yoshi下個禮拜仲有用,應該point-cap下都冇錯

傾向揀2然後留返d for將來tour可能出現嘅新派錢角

未決定就玩盡咗
2最好 留返之後
point cap卷好重要
派錢波琳我最少用 應該最尾先升佢
要cap金帽同黑Yoshi啦
上次double cap咗派錢金鬼 而家得返兩至三張券

下半場輸都要上半場贏
波琳都係得兩關有用
除非嗰兩關,或者嗰堆紐約做rank cup(又唔撞嘅話)
先會考慮升返LV6升單CAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞