手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我有話威咩?
有225石一定抽到,有幾威?
問埋啲問題95搭8
又話金管冇ur
又話item tix唔用會自己消失
成日呻呃石唔比ur你
呢到啲巴打好心教你gpo儲夠石先好抽
你又要呢條管果條管抽下

嗰排黑到爆
好彩近期想抽白yoshi同藍Shy Guy 都唔洗太多石就中
運氣嘅嘢一定有高有低啦
嗰次第92抽先中Santa Bowser
近期抽野運氣真心好
20/50抽中白Yoshi/忍者shyguy
典型連登仔非黑即白
有話要熟過developer先入得黎?
上面巴打問派錢炸彈價值我仲分析埋比佢添
咪block我囉,仲鬧埋我老母添
點算好嬲
最後都係唔再抽金管
等到下次有黑yoshi再all in
黑yoshi而家係常駐UR嚟
應該會幾難再係精選

等到有450粒先抽
唔課金實勁後先比我

上次抽菇去到成93先中 痴線
條link expired
左上coin box frenzy+3-4 single box
middle shelf glider broke combo once
loadout 4-3-0 202ack~27k
冇翼好傷
得中翼=每個動作起碼冇咗15分
冇翼係仲大鑊過冇車
仲要難combo
次次新關出冇車都冇咩感覺
但冇角同翼就搞唔掂
冇角冇frenzy,冇翼連唔到combo又係冇用
條精選管48抽都係1UR
抽到第49先第二隻UR 50先係金炸彈
嬲得濟係咁單抽無cap圖
例如
第4個10抽先中1UR
即係last 10抽先會中埋剩低嗰兩個UR
呢個情況我就唔會單抽
應該慳唔到幾多石

但如果last 10抽1UR我就會玩單抽
左上我
6-4-1
Coinbox fever + 1 or 2 single
256xx分
一開波過完條紅色橋有啲難連combo
次次都係嗰度斷
橫掂都係,抽爆佢
金炸王抽去到lv 5

last min抽會有驚喜?
1 banana + 2 coin fever full combo

呢個場刷極都冇兩次coin fever
不過蕉皮fever幾好 條賽道夠窄多hits
刷左半個鐘
Sydney tour

嗰架船出咗咁耐終於出

慢慢龜海灘2 個滑翔挑戰嗰架
終於到澳洲
大家請準備泳裝Rosa(雖然唔知關唔關事)
Sydney tour係咪城市實道嚟?
另外隻派錢Rosalina係咪會buff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞