手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
仲玩緊嘅巴打可以入黎吹下水 交留下
https://discord.gg/Rqq4Nv5r
一直都喺個gp度
一直都係CD-ROM
最底咪話你唔係
每升1個lv,衝終點第1會多20分
150lv第1衝線係6000+bonus+...,詳情喺頂幾樓
同你而家5020係會有分別

而且每5lv係送5石而唔係100coin

估唔到可以爬返過對手400分

Double coin box fever + 蕉fever + 1coin box
係最尾大彎幾粒coin揸得7食得1粒
師兄ACR 你爭啲就top100喎
有冇諗過刷多啲分
師兄可唔可以用返啲大家都明嘅字眼
乜野係抽寶券
聽都未聽過
睇佢描述就應該係道具票券
但話上半場帶唔到去下半場就唔知發生咩事
道具票券一用,只要你過終點或者經 選項-->放棄比賽/重新開始 都會冇咗張券,如果用咗覺得都爆唔到分,又想慳券,方法係直接熄APP再開
唔知係咪咁嘅情況所以唔見券

回返上半段,經驗值跌,你可能:
1. 你輸比賽,排名較後
2. 你放棄比賽/重新比賽

如果係發現重玩係第1,但唔升經驗值,原因係嗰條賽道已經升爆經驗,要玩過另一款先可以(N/R/X/RX係4款唔同嘅賽道)
最後一日通常個個都追分

我兩次Top100都係好早期已經好高分
之後先有心機逐場慢慢R到盡

但今期都有唔少場未盡
終於有機會升上tier60
係咪要刷首抽
Sorry頂幾post del咗係咪關於首抽
印象中話就算唔刷
頭10抽都會送隻UR角比你

有錯指正

如果重刷首抽嘅話就冇乜必要
希望聽日新角白Yoshi係Coinbox/迴旋標技能
我冇石抽
好似得頭幾抽
如果無改的話
Q: 要首抽?
A: 入game頭兩抽都可以抽到UR,第一抽UR只會係菇公主,第二抽UR係枯骨古巴/金屬mario,機率應該得0.X%,抽唔抽自己決定。
或者儲石刷之後的十抽,機率高d,6% UR。
UR用途不大(暫時),因為係每條賽道都有各自的適用的人/車/翼,越齊當然越好。

同埋最好係星期三 下午兩點前衝關,拎多D今個tour的免費石

佢送的兩星期gold pass就下次 (兩星期後的星期二 兩點後) 先用可能會好D
今個tour gold pass無UR送
想刷首十抽就抽水管2 ,有12%UR,target係抽隻coinbox mario同堆UR翼
水管1就唔好抽喇

同埋今個tour有獎牌商店,衝夠數就換下面堆野
兩隻UR翼 > UR車 > UR升級券 (人>翼>車)
其他的UR解鎖券 / R mario / R luigi / R 車 / R券 你衝夠數就換

聯賽商店隻UR翼有錢都可以買

原來好多野可以衝
星期三 下午兩點前就夠鐘
得返12個鐘
Q: 要首抽?
A: 入game頭兩抽都可以抽到UR,第一抽UR只會係菇公主,第二抽UR係枯骨古巴/金屬mario,機率應該得0.X%,抽唔抽自己決定。
或者儲石刷之後的十抽,機率高d,6% UR。
UR用途不大(暫時),因為係每條賽道都有各自的適用的人/車/翼,越齊當然越好。

Q: 咁點刷首抽?
A: 當有得入setting,拉去最底,「從頭開始遊玩」。

GP下期尾先join都未遲
老任宣稱有幾唔錯嘅禮物
期待下
刷唔到UR,最好一次刷到歌舞伎丁kart, 無人
心諗呢條賽道點會冇角色
屌原來係R X版
Special pipe可以skip
四色怪都不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞