手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
暫時未課
但應該會課$15x3 赤蛙丸x3 王者x3 枯巴x3
差唔多課成1500 蚊,忠實擁躉
佢未buff已經5關冇同其他派錢overlap
如果你泳衣rosa未lv6就6關
rmx rr2r 同派錢pauline撞但非whales都冇乜人升左佢
加埋7關
未buff已經咁op
我無泳衣rosa

地獄黑仔王

去到最後一隻先中到
買 $15果啲5粒石packs抽埋佢啦
嘩 單抽中炸彈佬
老任見你課就爽手
我之前就係一有45就黎個10抽
之後發覺根本搞唔惦
到最後乜都留係晒唔抽
老任真係好賤格逼到我上絕路
Ching係咪睇錯我抽到剩返7抽都未抽到炸彈佬呀
Ching只要課下金抽多7次單抽 必定單抽中炸彈佬
第二條友硬係鐘意追咁貼
點解要逼我認真刷分
Coin fever x 2 + 唔知一個定兩個coinbox
攞我隻Lv4 Sunshine Mario都唔知玩唔玩到咁高分

調整咗即係會再多d
尋日幫太太抽連續兩次金水管

抽完兩次reset再出,最後30抽5 UR

玩咗咁耐第一次
英文版係

The chance for opponents in single-player race to use the Lightning or Spiny Shell items has been slightly decreased.
Slightly
下個tour會係咩主題呢
我淨係知下個tour 應該有Super Win

第二同第三都計連勝易過借火
你gold pass 仲係買唔到?

你有無買pack 抽野呀?

金炸彈王有得抽真係盡抽,唔係遲早一定比人屈機,佛系心態玩另計
聽日有5石送
唔想課住可以等埋

唔抽埋係幾可惜

如果冇
之後起碼兩三個tour都會比人屈到唔想玩
今次update好似話有fix GP嘅bug
可以試吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞