手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
仲有
3. 同場同一時間只會得一個玩家fever
玩online multiplayer 可能都要知嘅嘢
佢overlap得最勁係假期peach同pgp
相信早期啲既玩家呢兩隻一早升左
黑色青蛙
好耐之前唔記得係呢到定reddit 睇,coin box characters 起手升一係升金碎龜一係升PGP,唔好兩隻一齊升,所以我PGP 好低lv

vacation peach 本身lv 4,上個tour 迫住升去lv 5,下個rank 又有得用

反而coin box character 我最憎金慢步龜,連續幾次抽special 金水管係咁抽中佢,平時又無咩用,但佢好似幾多unique tracks
好似仲有 排名越後,會有較高機率fever?
ching次次都好辛苦打勁長
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/n6kj52/casual_183_nonstop_in_lap_1_with_tokens_less_red/
點解你地可以成日chok到2x 3x coin frenzy?
我諗我要試20+鋪先有2x,玩咁耐好似得一兩次3x
用道具票券算唔算箱?
我都係差唔多頻率
我諗有啲人好勤力 每條賽道chok 100+次
其實係
反而和服Mario我又唔覺得好差
之前啲人成日話佢廢
佢都有成堆mario circuit係unique

講返派錢Pauline
唔好理city track 紐約都唔知幾時會出返
佢全部track(except DK Pass R)
我都有Lv6代替佢
短期內會升埋Santa Bowser上Lv6
到時得返rosa同pauline係Lv4
其他全部Lv6+

再講我覺得金炸彈未buff夠
我睇好佢
根本呢隻game潛規則就係coinbox角op
非coinbox角值得升既我諗有黑Yoshi/Sunshine Mario/炸彈王/Wedding Peach
真心唔多
Sunshine Mario overlap 好多coin box 角?
pgp上年有段時間個個禮拜ranked都用到
所以佢coverage唔算最好既派錢角都好多人升左佢先
金炸彈咁新應該仲有buff既空間
但會唔會又overlap好睇老任
今個tour佢buff左4關3關都overlap

所以唔係就斷combo都好少第1圈用
道具箱我多數係last個彎,如果排第二就要嚟掃低頭車
啱啱double cap咗金炸彈王
左上要再刷過
睇下會唔會刷到45k

Lv6-6-5
底分1190-595-490
有十幾張翼cap券
可以cap多次去595
依隻以前講過下,不過update下

冇overlap coinbox角嘅關有:

RMX 朱古力島1X,替代品有綠Yoshi、普通Daisy
RMX 彩虹之路1X
SFC 朱古力島2R
SFC 朱古力島2X
RMX 瑪利歐賽道1X,替代品有lv6枯骨Bowser、迴旋鏢兄弟
SFC 冬甩平原2X

粗字代表金炸彈王出場後未出過,即係之後出返上面嗰3款賽道嘅話,金炸彈王有機會buff中

RMX朱古力島1X短關兩箱都還好
另外兩關都係3箱有咁上下長度嘅關
而RMX RR1X漏咗
替代品有lv6嘅DK

隻Mario我覺得比較高階
係升晒其他有用嘅派錢角
仲有好多券淨先會考慮嗰d嚟

忍者Shy Guy都係
大家估今次All cup ranking top 1000 要幾多分?
900k尾
今次咁多coin box 角既track 係我唯一機會,不過900k尾好高難度
我估要950000+
應該會幾癲下
你諗吓上半場成個cup已經佔咗十幾萬分

至家成個tour半hea半認真 暫時有82萬分
跟住巴打個Cup 既分黎追,現加800k分,希望今個tour 追到ACR top 1000

本身UR 卷主要用黎追rank,睇情況可能要用黎升士多啤梨donut 翼,得Lv 2 真係差太遠
今個tour我會話 佢主力唔係玩coins翼
不過黃色星星會有用
士多啤梨冬甩好有用 好多場都啱用
仲有swooper/cheap cheap mask

跟聯賽嚟升野你會發覺升得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞