手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
亂影
咁就3粒星

又嚟
部奢華幻想曲
精選、課金pack、特別管都唔中
下半場係Larry cup?
幾時有special pipe抽
我好多期無抽已經有800幾粒就係等佢呢堆金野再出
似係
一般係星期日
有時提早到星期五就有
下星期左上冇翼,理論上係抽祭典翼
我儲咗差唔多500粒石可以又all in
忍者巡迴賽

關於今個TOUR挑戰、課金PACK、特別管等資訊

https://youtu.be/Y51ER6GDYRo
時間:2021年4月7日(三)14:00 ~ 2021年4月21日(三)13:59

--------------------------------------------------------------------------
每日登入
今個TOUR每日登入繼續有角車翼UR等級提升票券各一
務必每日登入

1.5週年挑戰第2回
1. 在「有竹子生長」的賽道…
指新賽道「忍者道場N/R/X」

2. 在「有竹子生長」的賽道中進入狂熱狀態合計3次
如果三款賽道都冇最頂角色,可以:
1. 課金JOIN GP可以得到黑色嘿呵(水管一般都有機會抽到)
2. 抽今期特別管,金鬼/金色炸彈兵都啱用

影相活動

巡迴賽挑戰&黃金挑戰
1. 擊飛吞食花合計5次。
GC 耀西賽道 N/R(佈景板都計);RMX 彩虹之路2系列等等

2. 打倒栗寶寶合計5次。
3DS 瑪利歐賽道系列

特別水管

預計期間:
2021年4月18日(星期日)1400 - 2021年4月23日(星期五)1359

流傳緊今次特別水管係有精選
但感覺唔一定隻隻都納入精選
可抽角色:
1. 枯骨庫巴(金色) — 炸彈兵加農
2. 金色慢慢龜(比賽) — 金幣箱
3. 碎碎龜(金色) — 金幣箱
4. 嘿呵(金色) — 龐大炸彈兵
5. 害羞幽靈王(金色) — 金幣箱
6. 炸彈兵(金色) — 金幣箱

下半場精選水管

精選UR角色:
1. 碧姬公主(和服):蘑菇大砲
2. 黛西公主(浴衣):火之花

精選UR車輛:
1. 祭典女孩:跳躍動作 強化
2. 櫻花江戶子:滑流 強化

精選UR滑翔翼:
1. 祭典翅膀:綠龜殼 強化
2. 紫色油紙傘:衝刺蘑菇 強化

下半場課金PACK

其他消息
1. 疑似近期會有更新,內容未知
https://twitter.com/kart_tour/status/1379688345673031680?s=21
繼續喺PIN唔記得咗加返

下星期RANK CUP似係…!?
拉里盃
(預計2021年4月10日(星期六)正式公佈)
今次我想貪心啲
又想要忍者shy guy又想要新派錢角
兩隻都係靚技
我都係
暫時600幾石,希望好運啲唔洗下下抽到底比我抽晒兩隻

33抽

3抽免費抽中1隻ACP車
Reset咗再30抽中2UR
隻翼都有d想要
不過留石比炸彈王比較重要d
呢隻驚始終派錢角最屈,希望個odds唔好太差
唔知點解覺得spotlight係金shy guy跟2-3ur
出完special pipe睇下仲有幾多石再決定抽唔抽pipe1

排96好忟水
師兄好勁
小弟呢啲就嚟排第尾
放假無乜點玩
想追嗰陣 唔夠時間

儲咗幾季石,今季先抽,抽到剩30都唔比我fuck
我都係29>19 先中
屌那星要等到星期日先有special pipe抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞