手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(12) 1.5周年活動 但鋪頭出唔返UR券

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大蕉皮比大龜殼強太多
本身右上用dry bowser得32k
而家升完DK 兩次大蕉皮fever就已經37k
好後悔前期升隻dry bowser升到Lv6
唔洗後悔喎
如果未有Lv7之前你已經升爆咗Dry Bowser
咁Daily select就會有UR券出
係呀係呀 嗰陣就係為咗daily select出UR券而升爆呢隻
不過話說回來 大龜殼招技都唔算太廢
我諗我成隻game暫時最on9嘅係升隻噴菇公主去Lv5
Daily select 四隻之中
Dry Bowser已經係最有用嗰隻
噴菇公主Lv4 招技+既話唔太差
不過佢太少賽道用得
同波琳一樣

Metal Mario都係
我今日鋪頭有,冇興趣買
Lv6(3/5)

反正有時token shop都會送
唔急
開game初期Metal Mario 都有啲用嘅
而家就...
不過我啱啱lv 7咗
all clear pipe中過幾次
gp都好似送咗幾次
gp暫時最有用一定係送派錢鬼
Ching三條賽道都Lv7 Lv7 Lv7
gp送靚野應該係百年難得一遇
佢依家唔再送花札翼已經要感恩

點樣r多3000分
Double Point-cap埋隻龜 / 升蝙蝠翼再double-cap?
然後再嚟
我右上未搞掂,不過都似好難150k

(我有d後悔double-cap咗蝙蝠翼先,應該士多啤梨冬甩可能好d,不過左下都近50k with201act,都叫有用嘅))
要留券triple cap金碎龜同下個禮拜spotlight隻翼

左上:240,右上197(斷2次),左下218
依家試緊右上,希望有220
GP係咪仲係$38?定係已經減咗價?

近排d GP都好唔掂

有花札翼都仲好d,起碼係罕有嘢未翻兜過嘅嘢
有時好似今期咁送埋d又冇用又送過嘅翼
有1隻廢嘅UR都可能算係咁
再過份d都試過兩次乜7 UR都唔撚比

感覺12隻花札翼可以做次30抽管

右上冇200都叫滿意
1蕉2 coin box fever + 2 coin box
gp都係買佢啲券同石
從來冇期望過啲dkg會正野
感覺出埋premium challenge gp只會越出越辣殺
老任都幾識玩,唔重課pack gpo應該好多都課埋premium challenge既
玩左同一個場2個鐘
玩到懷疑人生
其實係
Premium challenge其實都係買堆券
冇咗呢堆券嘅話都唔知點升嘢
我次次都有買
真心喺香港食少個lunch已經夠錢買gp/premium啦

當你每個月淨係買gp+2個tour premium
都係$114
算合理
其實無Kart Pro 真係唔係超難

有時一場game 得幾條友

大家會唔會抽special pipe
我自己連贏八場好快刷完

個challenge 八十幾日先完,你未一日aim 贏一場,再唔係直接放棄,呢d challenge又無ruby
下個week spotlight 翼好似好勁,留番d石黎抽
無Kart Pro 之後的對手真係無咁勁,人又少D
拎第一又易返

如果唔係成日贏,可能要改返心態同玩法
online目標唔係連combo,唔駛見跳台就上,有時要自己主動去避開跳台同唔飛天,因為順路的跳台先會快咗,飛天直情係慢
coin唔順路就唔好食,順路先食嚟拎小加速同時令後車無得小加速

而家平均一日玩一兩場去拎100coin
暫時都有4勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞