過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
係咪連左上網就會中,定上左d咩網咋

我岩先跟住咁搵
但搵唔到呢個選項

我都搵唔到個選項

大約係咁
我win10可能有啲唔同

用緊win 7但點解無smb依個選項既喂

X2 係囉我都無 。。。

我win7又係無依個選項 係咪依表唔會中?
呢部電腦自出娘胎就無更新過 關唔關事?

隔離post有巴打話win7冇得熄
所以用電話/第部機down更新啦
屌啊原來中撚左毒,仲以為普通壞機

我屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
邊個位禁更新

開電腦搜尋 window update 仲要問

因乜解救佢話要管理員先可以設定
我咪就係系統管理員
邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

你小學生黎?
win7無得山
係咪可以做既就係裝update?
已經裝左4019264
apple 係咪無敵
好似話有用BC裝window 一樣有事

BC死梗啦
我反而想知parallels desktop會唔會都出事

同問
屌原來13年後無更新過
咁又無得關 但又要上網更新 點算
依個post本意只係話俾大家聽個毒嘅嚴重性
所以IT人材不足
推薦大家去隔離post問人
[有圖]電腦問題咁樣算係中毒定比人hack [2]
https://lihkg.com/thread/241046/page/1?ref=ios
屌原來13年後無更新過

岩先做勇士上住網用windows update一次過down返哂d patch
邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

你小學生黎?

都係唔識先上黎問啫 呢位巴打有冇咩建議?
會唔會係M$主動流出病毒迫更新
屌原來13年後無更新過

我諗住去鴨記買幾隻手指頂住先
邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

你小學生黎?

你部電腦係咪公用定自己一個用
Windows更新檔d number個個人都唔同點跟呀
想問Win 10 裝左KB4019472係咪ok了
屌唔敢開電腦而家
邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

你小學生黎?

屋企機黎一見到個post就即刻抆左lan 線
之前唔想update 做win10所以關左個Windows update
啱啱開返嗰度睇嗰行灰左改唔到setting
Windows更新檔d number個個人都唔同點跟呀
想問Win 10 裝左KB4019472係咪ok了

同問 win 10 咁點樣保養自己
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?
琴晚更新左
邊個位禁更新

我咪就係系統管理員

你小學生黎?

屋企機黎一見到個post就即刻抆左lan 線
之前唔想update 做win10所以關左個Windows update
啱啱開返嗰度睇嗰行灰左改唔到setting

跟住我用手機down 左個更新檔放入電腦裝
但佢load 左陣話安裝更新失敗
有冇巴打比到建議我好撚驚
有冇巴打知16 Macbook pro會唔會有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞