過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
唔好意思 如果無得9472 無9264
代唔代表安全?

*如果得

唔記得講win 10用家

KB4019472 係 Windows 10 1607 既 May 9, 2017 Update
KB4019215 係 Windows 8.1 既 May 9, 2017 Update
KB4019264 係 Windows 7 既 May 9, 2017 Update

KB4019472姐係安全?

win 10 1703 呢
未驚過
利伸:神早中咗
笑死
Mr.A 應該偷笑緊

我 10年前講左用 linux
最安全既保障方法唔係用一個危險既系統只裝幾十個安全更新同防毒
係用一個安全既系統

Can't agree more
唔好意思 如果無得9472 無9264
代唔代表安全?

*如果得

唔記得講win 10用家

KB4019472 係 Windows 10 1607 既 May 9, 2017 Update
KB4019215 係 Windows 8.1 既 May 9, 2017 Update
KB4019264 係 Windows 7 既 May 9, 2017 Update

KB4019472姐係安全?

win 10 1703 呢

KB4016871 係 Windows 10 1703 既 May 9, 2017 Update

十萬部了

Greenland無事

咁少咋原來

唔怪得無人報

再中多啲GDP會插水㗎

Monday

如果港交所中左會點

會唔會大跌市

2017金融風暴?

跌?
仲開到市?
未中但驚中,有冇方法解到
電腦都唔撚敢開

再中多啲GDP會插水㗎

Monday

如果港交所中左會點

會唔會大跌市

2017金融風暴?

跌?
仲開到市?

人手買賣

買定黑板
用win10嘅巴打們
今次到我地笑尻佢地啦

同埋啲on9仔可唔可以比少少耐性 爬完文都唔明先再問

Monday

如果港交所中左會點

會唔會大跌市

2017金融風暴?

跌?
仲開到市?

人手買賣

買定黑板

丁蟹: 今次仆街啦
Lm
電腦已經最update

係咪安全
除左開控制台 tick走個個SMB之外 仲有冇啲咩預防方法?
部機無裝防毒 淨係用windows defender

Window defender即係win10啦 即係唔撚洗驚
電腦已經最update

係咪安全

唔係 有可能爆炸
除左開控制台 tick走個個SMB之外 仲有冇啲咩預防方法?

Window defender即係win10啦 即係唔撚洗驚

win7同8.1 好似都有defender

做乜鳩?
一直叫人用 linux 係冇錯

間間大公司部部電腦長開裝左windows

我知 但除左呢次之外 都想保護部機多啲 除左window defender之外 其實仲需唔需要其他防毒?

對新毒嚟講 防毒冇乜用
最重要都係多啲更新同上網習慣
BT機一早中左
it狗呢個時候應該同老闆傾加人工既問題!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞