過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
唔好吊我
如果用macbook dl過window
而家del 左
咁會唔會中

有冇人答我

唔會

謝謝
我擔心我冇del得清個window

唔入番window就唔會
見到巴哈話win 10唔洗搞 岩岩部機又寫住已經update到最新係咪唔洗搞
我琴日更新完係咪已經唔會有事?
係咪MS17-010?
唔好吊我
如果用macbook dl過window
而家del 左
咁會唔會中

有冇人答我

唔會

謝謝
我擔心我冇del得清個window

唔入番window就唔會

哦哦咁應該ok
唔該哂
有冇巴打想一齊研究破解 我搵到sample infected file of ransomware
Window update有KB4015XXX 包唔包埋之前嘅更新?

仲有NAS 嘅public drive會唔會俾中毒電腦鎖埋?
還原中……
還原中……

還原中係之前既windows 版..咪即中囉
仲有 我自己個 win7 64bit , 無得簡單去咩 windows 功能 度 開關 smb 功能

所以都係要用埋 http://roger6.blogspot.hk/2017/05/wanacrypt0r-20-eternalblue-ms-17-010.html

教既方法 , 加個 smb1 key 先安心

新增時係咪就咁打0就得?
Window update有KB4015XXX 包唔包埋之前嘅更新?

五月包埋 3, 4 月架啦

KB4016871呢?
點block 個port?
有冇巴打想一齊研究破解 我搵到sample infected file of ransomware

咪玩啦CHING
你部超級電腦黎?
各位唔用lan上網就無問題
轉用wifi就無事發生

Nono 公用wifi都會死,如果你係大專就仆街,一個中伏 全世界中伏

你研究到應該會揚名國際
連登加油
仲有 我自己個 win7 64bit , 無得簡單去咩 windows 功能 度 開關 smb 功能

所以都係要用埋 http://roger6.blogspot.hk/2017/05/wanacrypt0r-20-eternalblue-ms-17-010.html

教既方法 , 加個 smb1 key 先安心

新增時係咪就咁打0就得?

數值 0

即係資料個行 0x0000000(0)就正確?
見到巴哈話win 10唔洗搞 岩岩部機又寫住已經update到最新係咪唔洗搞

咪玩啦CHING
你部超級電腦黎?

所以咪要搵人幫手 Locky 好撚複雜 一個搞唔掂 想幫下大家又無人理我

咪玩啦CHING
你部超級電腦黎?

連政府同巨擘公司都做唔到既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞