過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
BTW,要update邊一個code既更新檔?我唔想up埋其他冇用既野。例如Microsoft office
我想問係咪唔開機就冇事 然後抆lan線再用更新檔更新就ok?
屋企另一部電腦有 keep 住更新
有無方法係依部機到 export 所有更新檔出嚟 俾第部機手動安裝?
依家拎左部廢電腦試下down個毒落黎睇下破唔破解到,有消息通知大家

求毒
有冇人可以教教我點做 我真係電腦白痴
我見到前面有巴打話關左 [SMB 1.0/CIFS 檔案共用支援] 我有跟住佢做 但我電腦跟本冇呢個選項! 之後見佢地話更新 我又更住更新 但係更新到最新個個都唔係你地講個個 好無助呀

Win10?

Win 7 點做好
依嫁弱智都識上連登
HI HI了,至從安裝完win7個刻之後就從來冇update過

Btw我都好似係
好彩無乜用
我無update但開機又無事

同路
我見到前面有巴打話關左 [SMB 1.0/CIFS 檔案共用支援] 我有跟住佢做 但我電腦跟本冇呢個選項! 之後見佢地話更新 我又更住更新 但係更新到最新個個都唔係你地講個個 好無助呀

win7係冇得熄
詳情請爬文

對唔住 爬唔切文
我係味拔lan線算

Win7好似無呢個options

未中既Win7既就即刻唔好再上網
然後用外置harddisk/手指將所有野重要資料backup好
再用手動更新到最新versions 既安全性更新
大膽啲就auto update同隻毒鬥快

隔離個post圖文並茂 自己追下2已經好多巴打講左點做
唔好做懶人
個windows update依加好慢
我想問係咪唔開機就冇事 然後抆lan線再用更新檔更新就ok?

同埋係咪要指定update五月份果個?
我依家息左電腦個上網,琴日更新完,依家無重要更新但有幾個其他更新,我想問如果我依家息左上網係咪唔可以係電腦到直接更新?

利申:電腦白痴 得呢部電腦
無追post 係咪用wifi就無事

抵制下呢啲仆街 文又唔追又係到伸哂手
仲要問on9問題 真係唔撚好應佢

答埋你最後一次 lan 線同wifi 唔同 所以用wifi無事架 唔好再唔追post咁問野喇衰豬

Wifi 點會就無事
只要有人中完毒同你用同一個wifi都係食屎
仲有呢隻毒開頭係用email spread
俄羅斯無人用電腦?
依家拎左部廢電腦試下down個毒落黎睇下破唔破解到,有消息通知大家

Win7好似無呢個options

未中既Win7既就即刻唔好再上網
然後用外置harddisk/手指將所有野重要資料backup好
再用手動更新到最新versions 既安全性更新
大膽啲就auto update同隻毒鬥快

隔離個post圖文並茂 自己追下2已經好多巴打講左點做
唔好做懶人

多謝你覆我 我而家手動更新緊 我岩先見到更新巴選項冇你地講個個 所以我先緊張問
邊個位禁更新

開電腦搜尋 window update 仲要問

因乜解救佢話要管理員先可以設定
我咪就係系統管理員

你小學生黎?

都係唔識先上黎問啫 呢位巴打有冇咩建議?

你部電腦係咪公用定自己一個用

屋企機黎一見到個post就即刻抆左lan 線
之前唔想update 做win10所以關左個Windows update
啱啱開返嗰度睇嗰行灰左改唔到setting

跟住我用手機down 左個更新檔放入電腦裝
但佢load 左陣話安裝更新失敗
有冇巴打比到建議我好撚驚

開vm試啦

Win10?

Win 7 點做好

巴哈有更新檔

Win10?

Win 7 點做好

巴哈有更新檔

好似係
返工開曬啲電腦先
其實點解你地會唔update window?

鬼咩,之前仆街微軟逼鳩人up上win10,嫌佢煩咪熄左更新囉,之後都冇左件事

微軟:叫左你升級架啦
有冇巴打知16 Macbook pro會唔會有事

屌你依啲人係究竟做乜撚

唔識IT野都要比人屌

追post都唔識?

常識都唔識有冇自我檢討一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞