過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
之前怕比window格硬上win10 而停左更新
想問巴打們 DL左邊幾個kb檔先會比佢迫上win10
win xp係咪等死

如果中咗係咪冇得救?

中咗咩都無得救
就算win幾都係
仆街喇成年冇更新
我想問下最新係KB幾多
我想問下最新係KB幾多

我係KB2987107 上一個先係KB4019264
已更新
我想問下最新係KB幾多

我係KB2987107 上一個先係KB4019264

佢話我已經無更新
爬哂文 但有好多問題問巴打

小弟用緊win7 x64
已經喺巴哈同windows dl左KB4019264 但裝唔到 一開就"錯誤0x80070422"

同埋去windows update睇更新紀錄完全空白 乜鳩都無

另外仲想問點樣router block個port?

加smb1個到已經做左

我都係錯誤 求救

巴打
http://www.readhouse.net/post/616032/

等左勁耐都未檢查到 點搞

手機上網down 啦

過完落電腦到 之後開 都係停留係搜尋更新到

reboot, off network
其實電腦經router上網係咪冇事
只要冇開dmz或者開放port 445就得
照道理router會block咗外來嘅請求
依家唔敢開電腦
win xp係咪等死

如果中咗係咪冇得救?

中咗咩都無得救
就算win幾都係

有冇得打預防針

應該安全
呢種情況,防毒軟件仲有無防禦力?

即係人本身個免疫系統出事 藥物救唔救到咁解
Win8更新冇份
係咪食得屎

點樣block左port445
電腦白痴求救
Window embedded 8.1 industry pro 無更新
可以點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞