過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

唔開機但wifi開住都有事
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

個個都叫人抆lan線 抆撚完點更新
有冇巴打知16 Macbook pro會唔會有事

屌你依啲人係究竟做乜撚
公司機 IT disable auto update
留名等中招
Win8
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

一直唔用同奶左野有咩分別
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

都叫你第部機down/熄smb
如果隻毒咁雞又唔麻煩就唔會冚球剷啦
IOS
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

咁多人有第部機咩
再講第部機down咁果部老死唔會出事?

屌你依啲人係究竟做乜撚

係盲定係懶
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

抆完起碼可以開機做backup
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

咁多人有第部機咩

第部機可以係3月後更過新/少啲資料/已backup嘅機
冇第部就去圖書館/鬥快

快d dum 左部機佢

MacBook Pro 直接唔要得 我幫你平平地收左佢

屌你依啲人係究竟做乜撚

唔識IT野都要比人屌
無追post 係咪用wifi就無事

快d dum 左部機佢

會呀!會爆炸嫁!電腦大爆炸呀!
咁如果apple 但裝過window而家delete 左咁會唔會有事
無追post 係咪用wifi就無事

用wifi 同用lan 係咪上同一個網?
係咪即使平時無更新手動裝左KB4019264就無問題?
屌唔敢開電腦而家

一直唔開=冇野?

拔lan線

咁多人有第部機咩

第部機可以係3月後更過新/少啲資料/已backup嘅機
冇第部就去圖書館/鬥快

剛剛鬥快update成功

屌你依啲人係究竟做乜撚

唔識IT野都要比人屌

寫撚住windows都唔明呀,賴乜唔識IT野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞