過去一個鐘受災嘅電腦

1001 回覆
74 Like 1 Dislike
爬哂文 但有好多問題問巴打

小弟用緊win7 x64
已經喺巴哈同windows dl左KB4019264 但裝唔到 一開就"錯誤0x80070422"

同埋去windows update睇更新紀錄完全空白 乜鳩都無

另外仲想問點樣router block個port?

加smb1個到已經做左

我都係錯誤 求救
個windows 冇左windows update 仲叫我俾錢先可以繼續用。即係代表乜

更新緊
部電腦同時間競賽

我win 8.1佢話自動更新但睇record係空白
而家快快手去巴哈保平安
所以話windows 真係要up to date先得,成日有傻西就係要關auto update又要用老翻,出事時就黎屌ms

更新緊
部電腦同時間競賽

成日洗機,基本上冇文件係電腦
裝左就唔會中?
個個5月更新

更新緊
部電腦同時間競賽

咩事失敗左
所以話windows 真係要up to date先得,成日有傻西就係要關auto update又要用老翻,出事時就黎屌ms

用老翻已經on9
今時今日仲要用老翻,知唔知醜
英國嘅laptop係咪冇事?
裝左就唔會中?
個個5月更新

基本上近排有更新已經好少機會會中
win xp係咪等死

用老翻已經on9
今時今日仲要用老翻,知唔知醜

用老翻又唔crack, 真係on9中既on9

正版加每次都更新,再定期用外置hard disk 入野洗機
發現有個更新係KB2987107
同KB4019264有咩分別
係咪唔洗再更新?

出事嘅自己試吓用正常電腦download最新嘅windows 10,整隻usb boot drive,用usb drive boot up,唔揀洗機,揀更新

利申 未試過
英國嘅laptop係咪冇事?
win xp係咪等死

用老翻既去淘寶買個code啟動變正版啦,
唔駛crack
今次仆街 長期唔熄機

做乜更完仲有得更
個windows 冇左windows update 仲叫我俾錢先可以繼續用。即係代表乜

你開心版?

屋企用之前已cracked 。
win xp係咪等死

如果中咗係咪冇得救?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞