[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (36)

1001 回覆
22 Like 14 Dislike
動議D,回去休息陪楊姑娘。
跟 ,唔好再開新支線住啦😅作者寫文速度都跟唔上
作者承認錯誤 唔撚記得左前面條線
聽日再改返
係到同三昧玩乜真假不良人都已經玩到唔記得左前面條線
咁依家投票點算
點知正氣僧想同我地deal乜
仲有要罰企成七八粒鐘等到淩晨
岩岩打到一半處理方法你已經覆左

今日投票結果暫緩 聽日會直接將上面條線同今日個篇合返做一篇
(由去左搵段肅 變成夜晚先去搵佢)

聽日個篇既長度會大約=日更既兩篇(新既內文+今日既內文)
建議路叔中午到夜晚個time gap可以去妓院打發時間
樓豬居然更正。
A 986
贊成 很久沒加甜了
樓豬不嬲都聽從大家意見

甘幾時更正埋霜兒被整容到同雞一樣既bug?
附議。
重申過無限次 唔係bug黎
本身應該係霜兒身世條線 但你地唔投所以消失左
但系果一章之前,無角色、包括路叔覺得佢兩個生得似。之前反ching仲整理過貼曬以前角色見到霜湘既反應,系得果個神候府弟子甘覺得似。
前面位置寫漏左 所以話如果有新修咪改
更何況而家條線都比你地拉左去幾公里遠(物理上)
就算要執都執唔到啦
唔通路仔行行下路突然抬頭諗起佢兩個同個弟子講嗰句野
之後「啊 其實都唔係咁似姐」

咁樣叫唔叫解決左?
本來都鍾意湘兒,但佢突然同雞同一個樣。可吾可以動議將殘疾D刀疤傳送比雞令湘霜吾似樣?
話說
post 25出過地理圖

明國京城係南京
而神候府係好京城
果位盲俠係神候府打工
雞同妺仔最後出現都係京城不過冇講後續(有機會比四大名捕見到捉返去神候府幫手解毒)
大理地理圖入面冇包不過睇返現實地圖都知係邊
就算當個故嘅大理係系幅圖最西南個位(即係左下果粒pixel )
點睇路叔同神侯府都唔止隔幾公里(物理)
但樓豬話因為隔咗幾公理(見唔返班契弟)所以執唔到
咁係咪暗示緊神候勢力吹哂雞成班契弟(包括三位當事人)已經到咗大理城附近
準備又恐佈襲擊
這個解決方法我OK
咁墨瑯幾時變女人
捉樓主錯位之鬼
劇情咁發展唔好咩
就算主角去咗下個場景
d配角都可以自己創造出鏡機會
去到邊恐襲到邊 所有角色持續出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞