[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (36)

1001 回覆
22 Like 14 Dislike
A
A
A
---A---

「請說吧。」我答道。
「這…你自從當日離開天龍寺後,好像發生很多事了…?」三昧大師問道。
「一路走來…的確是發生很多事了。」我答道。
「這些日子辛苦你了…」三昧大師像是有甚麼難言之隱地說道。

我想了想後,便再說道「三昧大師,我倆相識一場…」
三昧大師略帶驚呆地看向了我,而我則續說道「…若果三昧大師你有甚麼想說的,想問的…不妨直說吧。」
「其實…就是那位諸葛神侯給我的信,他當中說到那個叫不良人的組織,正往著我們大理出發,但信中他卻沒有提到你…」三昧大師說道。
「三昧大師的意思…難道你認為我就是不良人嗎?」我疑惑地問道。
「不,我看著悔兒長大,她既是如此信任你,我自然也相信她的眼光…不過奇怪的是那位神侯的信中沒有提到你,而仁甲你對不良人之事也像是毫不知情…」三昧大師若有所思地說道。

A. 提起近日天上的信鴿
B. 「那說到底…你都是懷疑我了吧?」
---
聽日繼續
A
b
血流成河!血流成河!
話說和尚做乜叫神候叫到咁生份
之前唔係話佢地好朋友(原文舊相識)咩

眼前嘅和尚唔通係假嘅
B
擊殺三昧大師
掉落六脈神劍
唔似佢收埋佢好似淨係識一陽指
與其話佢唔識
不如話同性戀開外掛先識到
原作段譽內力仲誇張過路叔都舞唔掂
同性戀北冥又唔識凌波又唔識唔知佢憑乜推得郁
B
A
B
A
B
A
用原著黎睇已經違反左呢面個原則啦
9up下啫
點穴都比你nerf到變雜耍啦
Sorry插個嘴😊
如果六脈神劍無原本天龍八部咁勁,咁可摸耳加速直接d比主角拎到?都已經拖咗咁耐都比夠難度分同尊重分六脈啦,作者前幾日抱怨讀者特登避劇情選項,咁作者自己其實咪又一樣兜黎兜去避大家想睇既野😓
今日精神麻麻 停更一日 會後補一篇 聽日繼續

但唔係無野搞比個投票大家玩下

正評呢個回覆=我手動加速
負評呢個回覆=睇大家選項繼續

直接講埋個句 隻信鴿關係到六脈神劍同不良人既劇情
你地要繼續避就唔好話我兜黎兜去

利申 無嬲 無奈多
槍權絲係咪第一個激到樓豬停更嘅毒者
省略號巴果次都冇咁嚴峻
其實停更都唔關佢事 我本身都想動議逢星期四休息
因為我而家逢星期四都有野搞 返到屋企都成12點
有時個精神真係撐唔住寫完篇文

既然今日槍權巴/絲提出左個意見 咁不如停一日黎睇下大家意見
反正留得係到既都起碼捱左一年半載啦
我冇所謂呀
之前都有提議你放下假
不過如果要棄故記得貼埋大綱先走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞